Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


H Skoda είναι μία μάρκα που συνεχώς με εκπλήσσει με τα νέα της μοντέλα, τις ειδικές εκδόσεις και Η Fabia Edition Cup εφοδιάζεται με κινητήρα 999 κ.εκ. και έχει 110 ίππους σε αυτά που ετοιμάζει στο πολύ προσεχές μέλλον.

Η Fabia Edition Cup δεν είναι μία απλή έκδοση της γνωστής σε όλους μας Fabia αλλά ένα μοντέλο στοπ οποίο δίνεται έμφαση στο σπορ χαρακτήρα του καθώς απευθύνεται και σε νεανικό κοινό.

Η εμπλοκή της τσέχικης φίρμας με τους αγώνες τόσο σε παγκόσμια πρωταθλήματα όσο και σε ελληνικά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία δεν θα άφηναν με σταυρωμένα χέρια τους ανθρώπους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H έκδοση Edition Cup έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της τα σπορ στοιχεία


Με 1.000άρη κινητήρα

Η συγκεκριμένη έκδοση εφοδιάζεται με κινητήρα TSi μόλις 999 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 110 ίππους Τα έξτρα που περιλαμβάνει δίνουν άλλον αέρα στο αυτοκίνητο…προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις. Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 9,6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 196 χλμ./ώρα. Σημαντικό στοιχείο η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται στα 4,4 λίτρα ανά 100 χλμ.

Επιπλέον της έκδοσης Style η Skoda Fabia Edition Cup επιπρόσθετη σκίαση τζαμιών, ρεζέρβα ανάγκης, ζάντες αλουμινίου με μαύρη βαφή, τιμόνι 3 ακτίνων πολυ-λειτουργικό με διακόσμηση χρωμίου, σπορ καθίσματα και πακέτο διχρωμίας σε λευκό χρώμα και μαύρη οροφή.  

Η τιμή της εν λόγω έκδοσης αγγίζει τα 14.900 ευρώ.

H Skoda Fabia Edition Cup

Σπορ τιμόνι και πολυ-λειτουργικό
Άνετα και σπορ καθίσματα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης