Η Ford προχώρησε σε συμφωνία με την Google προκειμένου να εξοπλίσει τα μοντέλα της με όλες τις νέες Το 2015 οι Ford και Google συνεργάστηκαν στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης.τεχνολογίες του συστήματος Android. Η συνεργασία έχει διάρκεια 6 χρόνια και στόχος της είναι από το 2023 και έπειτα τα αυτοκίνητα της Ford να είναι εξοπλισμένα με σύστημα infotainment εξελιγμένο από την Google πάνω στην πλατφόρμα Android με όλα τα οφέλη που προσφέρει ο κολοσσός Google.

Το σύστημα θα ονομάζεται Android Automotive και αναμένεται να περιλαμβάνει σίγουρα εφαρμογή Google Maps ως προεγκατεστημένο σύστημα πλοήγησης. Το σύστημα θα διαθέτει ενημέρωση για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, αυτόματη πλοήγηση και ενημέρωση πιθανών προβλημάτων στη διαδρομή που έχει επιλεγεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2023 όλα τα Ford θα έχουν σύστημα Android Automotive... εκτός από εκείνα που προορίζονται για Κίνα

Πολλές εφαρμογές θα αναπτυχθούν από κοινού

Στα αυτοκίνητα της Ford πλέον θα υπάρχει η εφαρμογή Google Play για να κατεβάσεις όποια εφαρμογή Τα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να έχουν πλήρη ενημέρωση των εφαρμογών.είναι διαθέσιμη και αφορά το αυτοκίνητο, ενώ οι εφαρμογές θα κατασκευαστούν τόσο από την Google όσο και από τη Ford. Φυσικά θα υπάρχει και σύστημα Google Assistant που θα επιτρέπει φωνητικές εντολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που ανακοινώθηκε τέλος είναι ότι το σύστημα της Android θα τοποθετηθεί σε όλα τα αυτοκίνητα της Ford σε όλο τον κόσμο, αλλά όχι σε εκείνα που προορίζονται για την Κίνα! Η νέα τεχνολογία θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα SYNC της Ford, αλλά θα συνεχίσει να υποστηρίζει το σύστημα Apple CarPlay και το Amazon Alexa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς μπορείς να αγοράσεις ένα Ford από το σπίτι σου;

Ποια αυτοκίνητα της Ford δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας;

Τα αυτοκίνητα που επέλεξαν οι Aμερικανοί το 2020

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης