Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Όσοι ξέρουν τι σημαίνει γρήγορο Ford και πώς στρίβει μπορούν να καταλάβουν και να φανταστούν το
Η Ford έχει πουλήσει περισσότερα από 38.000 Fiesta ST στην Ευρώπη από το 2013…πώς μπορεί να κινηθεί και σε πόσο σβέλτα ρυθμούς το Fiesta ST. Τρένο… και μάλιστα οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου γι’ αυτά που προσφέρει, μπορείς να το καταλάβεις μόνο όταν βρεθείς πίσω από το τιμόνι του.

Μέχρι… χθες το Ford Fiesta ST ήταν διαθέσιμο μόνο σε τρίθυρο αμάξωμα. Πλέον και για πρώτη φορά ο μικρός πύραυλος της Ford διατίθεται και με πέντε πόρτες. Εφοδιάζεται με έναν βενζινοκινητήρα EcoBoost χωρητικότητας 1.6 λίτρων και αποδίδει 182 ίππους, με την επιτάχυνση 0‑100 χλμ./ώρα να έρχεται σε 6,9 δευτερόλεπτα και την κατανάλωση, σύμφωνα με την εταιρεία, να κυμαίνεται στα 6.1 λίτρα στα 100 χλμ.

Είναι άγριο και το... δείχνει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βελτιώσεις στην ανάρτηση…
Το πλαίσιο είναι ρυθμισμένο κατά τα πρότυπα της Ford Performance και διαθέτει καλύτερη ανάρτηση, Το Ford Fiesta ST εξοπλίζεται με σπορ στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό…σύστημα διεύθυνσης και φρένα. Επιπλέον, με την υποστήριξη του αναβαθμισμένου Torque Vectoring Control προσφέρει καλύτερο κράτημα και μείωση της υποστροφής χωρίς να επηρεάζει την ταχύτητα.

Τη σπορτίφ οδική συμπεριφορά ενισχύουν τα 3 επίπεδα απενεργοποίησης του ESP (On / Sport / Off). Το ST εφοδιάζεται με 17άρες ζάντες αλουμινίου, πίσω διαχύτη, στάνταρ καθίσματα Recaro κ.ά.

Η τιμή του Ford Fiesta ST στις εκδόσεις των 3 και 5 θυρών αγγίζει τα 18.798 και τα 19.569 ευρώ αντίστοιχα.

Για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το Ford Fiesta ST πατήστε ΕΔΩ

Οι επιδόσεις είναι σήμα κατατεθέν του Ford Fiesta ST

Μέχρι σήμερα το βλέπαμε μόνο σε τρίθυρο αμάξωμα. Από εδώ και στο εξής θα το βλέπουμε και πεντάθυρο...
Κάθεσαι και απολαμβάνεις τη γρήγορη οδήγηση...
Τα καθίσματα Recaro βρίσκονται στον στάνταρ εξοπλισμό...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης