Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα επαγγελματικά ή αλλιώς αγροτικά οχήματα έχουν εξελιχτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και θα λέγαμε πως σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν παλαιότερες γενιές. Εκτός από την σχεδίαση που έχει γίνει απίστευτα επιβλητική και ιδίως όταν αναφερόμαστε σε διπλοκάμπινα οχήματα, ένας τομές που έχει… ξεφύγει είναι αυτός που αφορά την ποιότητας κατασκευής.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Ford F Series Super Duty είναι ένα... αγροτικό!


Με 440 ίππους!
Τέτοιο… αγροτικό θα ήθελε ο καθένας Όσοι γνωρίζουν από τέτοιου είδους επαγγελματικά Pick up ξέρουν πως τα συγκεκριμένα δεν έχουν να ζηλέψουν σε καμία περίπτωση ακόμα και επιβατικά. Ιδίως όταν αναφερόμαστε σε αμερικάνικα pick up, τότε τα δεδομένα αλλάζουν, κάτι που μπορεί ο καθένας να καταλάβει απλά κοιτώντας τις φωτογραφίες του Ford Super Duty.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο είναι διαθέσιμο (στην Αμερική) ακόμα και με κινητήρα V8 6.7 λίτρων ο οποίος αποδίδει 440 ίππους και παράγει 860 Nm ροπής. Οτιδήποτε άλλο και να γράψουμε ίσως είναι περιττό… Δυστυχώς δεν εισάγεται στην Ελλάδα.

Εσωτερικό από επαγγελματικό όχημα...

Αν δεις αυτή τη.. μάσκα στον καθρέπτη του αυτοκινήτου σου είναι σίγουρο ότι θα τρομάξεις!!!
Η.. κεντρική κονσόλα
Με τέτοια εικόνα που έχει ο οδηγός γίνεται χωρίς σκέψη και αγρότης!
Η πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο...
Κορυφαίο σε πωλήσεις όχημα (ακόμα και στα επιβατικά) είναι στην Αμερική η σειρά F της Ford!!! Αν ερχόταν στην Ελλάδα τα τέλη κυκλοφορίας θα ήταν κάτι παραπάνω από 100 ευρώ...
Διπλοί τροχοί για ακόμα καλύτερη δύναμη...
Αυτά τα καθίσματα μήπως ανήκουν σε κάποιο πολυτελές SUV;

Άνετα κάθονται πέντε επιβάτες ύψους δύο μέτρων ο καθένας!
Μεγάλος όγκος...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης