Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μία νέα έκδοση ποδηλάτου έχει προς διάθεση το BMW Group και συγκεκριμένα το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής του καινοτόμου e-Bike με την ονομασία BMW Cruise e-Bike Protonic Dark Silver.

Το συγκεκριμένο ποδήλατο θα παραχθεί σε μόλις 300 μονάδες και ξεχωρίζει χάρη στην αποκλειστική χρωματική φιλοσοφία του. Το φινίρισμα Protonic Dark Silver είναι ασορτί με το επίσημο χρώμα του BMW i8 special edition, που πρόσφατα έκανε την πρεμιέρα του στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

O χρωματισμός του ποδηλάτου βασίζεται σε μία ειδική έκδοση του BMW i8

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλαυση στο… πεντάλ!

Όπως το αυτοκίνητο από το οποίο είναι εμπνευσμένο, το BMW Cruise e-Bike Limited Edition Ποδήλατο με τέσσερα προγράμματα… οδήγησης!προσφέρει μοναδική απόλαυση στον ποδηλάτη χάρη στο υβριδικό του σύστημα κίνησης.

Το Performance-Line drive με μπαταρία 400-Wh υποστηρίζει τα πεντάλ σε τέσσερα διαφορετικά προγράμματα (ECO + 50%) έως turbo (+ 275%), μέχρι την τελική ταχύτητα των 25 χλμ./ώρα με ηλεκτρική υποβοήθηση. Το σύστημα 10 ταχυτήτων διασφαλίζει ιδανική μετάδοση – στην ανάβαση απότομων πλαγιών και σε γρήγορες επίπεδες διαδρομές.

Κάθε BMW Cruise e-Bike Limited Edition συνοδεύεται από πιστοποιητικό και ειδικό σήμα και είναι διαθέσιμο στο δίκτυο επίσημων εμπόρων – εξουσιοδοτημένων επισκευαστών BMW.

Η τιμή λιανικής αγγίζει τα 3.780 ευρώ.

Εμπνευσμένο απο μία συλλεκτική έκδοση του BMW i8...
Για να μην... ξεχνάμε και την εντυπωσιακή σχεδίαση του i8!!!

To υβριδικό σύστημα του ποδηλάτου...
Τα στεφάνια των τροχών σε λαμπερή απόχρωση Electric Blue υπογραμμίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα του ποδηλάτου.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης