Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με θετικό πρόσημο και αύξηση που έφτασε το 21,3% σε σχέση με το 2013, έκλεισε η αγορά του αυτοκινήτου την περυσινή χρονιά. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Aντιπροσώπων Αυτοκινήτου, το 2014 πουλήθηκαν 71.218 καινούργια αυτοκίνητα όταν το 2013 το νούμερο αυτό άγγιξε τις 58.694 μονάδες.

Εντυπωσιακές σπορ γραμμές διαθέτουν όλα τα μοντέλα της Aston Martin...

Όχι μία ούτε δύο αλλά.. 7 Aston Martin ταξινοιμληθηκαν σε ένα μήνα στην Ελλάδα!!!
Κοιτάζοντας τα στατιστικά στοιχεία και αναλυτικά τα νούμερα για κάθε εταιρεία, βλέπουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ταξινομήθηκαν 7 αυτοκίνητα της Aston Martin!!! Το νούμερo δείχνει απίστευτο και ιδίως για την Ελλάδα που διανύει περίοδο οικονομικής κρίσης, ωστόσο είναι αληθινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μακάρι να τις δούμε στο δρόμο…
Αν τώρα αναρωτιέστε τι έχει συμβεί και ξαφνικά πουλήθηκαν τόσες πολλές Aston Martin, προφανώς και υποθέτουμε, πως η εισαγωγική εταιρεία ταξινόμησε τόσα μαζεμένα super car για να μπορέσει να πιάσει το στόχο του εργοστασίου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να τα διαθέσει σε πελάτες με μηδέν χιλιόμετρα και σε καλύτερη τιμή.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να έχουν αποκτηθεί από πελάτες, αν και μας φαντάζει λιγάκι απίθανο εν έτη 2014 (πλέον 2015). Όπως και να έχει ελπίζουμε να τα δούμε στους ελληνικούς δρόμους από όπου τα τελευταία χρόνια έχουν… κρυφτεί τόσο όμορφα σπορ αυτοκίνητα.

 
Η Aston Martin είναι μία μίξη πολυτέλειας με σπορ επιδόσεις...

Σπορ εσωτερικό για μέγιστη οδηγική απόλαυση...

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης