Οι συζητήσεις που έχει προκαλέσει το νέο GV60 της Genesis δεν έχουν σταματημό καθώς το κορεάτικο Το σύστημα θα αναγνωρίζει τον οδηγό και θα ρυθμίζει αυτόματα τη θέση οδήγησης και τους καθρέπτες!μοντέλο διαθέτει τεχνολογίες που συνεχώς μας εκπλήσσουν. Το premium παρακλάδι της Hyundai, η Genesis, έχει τοποθετήσει στο GV60 της μερικά high-tech “παιχνίδια” τα οποία θα κρατήσουν τον αγοραστή για πολλούς μήνες σε εγρήγορση.

Ένα από αυτά είναι η αναγνώριση προσώπου που διαθέτει το GV60 και επιτρέπει στον οδηγό να ξεκλειδώσει το όχημα χωρίς τη χρήση “έξυπνου” κλειδιού. Το σύστημα ονομάζεται Genesis Face Connect και αναμένεται να τοποθετηθεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας. Το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία Near-Infra-Red κάμερα και μπορεί να αναγνωρίσει πρόσωπο ακόμα και τη νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δε χρειάζεσαι πλέον να κουβαλάς κλειδί ή smart key.

Σε τρεις εκδόσεις θα βγαίνει το GV60

Μαζί με το σύστημα Face Connect, η Genesis ανακοίνωσε και σύστημα δαχτυλικού αποτυπώματος, κάτι Η κορυφαία έκδοση θα έρχεται με 435 ηλεκτρικούς ίππους!όμως που έχουμε συναντήσει ξανά και σε άλλες φίρμες. Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, η Genesis αναφέρει πως το GV60 θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα των Ioniq 5 και Kia EV6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα υπάρχουν τρεις εκδόσεις, μια με απόδοση 225 ίππους, μια με 325 ίππους και κίνηση στους τέσσερις τροχούς και η κορυφαία με 435 ίππους. Η αυτονομία του μοντέλου θα αγγίζει τα 480 χιλιόμετρα με τις μπαταρίες να έχουν χωρητικότητα 77,4kWh.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αναμένεται και στα υπόλοιπα μοντέλα της Genesis, ίσως αργότερα τα δούμε και σε κάποια Hyundai.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Hyundai N Performance: Οδηγική απόλαυση στα Μέγαρα

Τα κορυφαία Hyundai N έφτασαν στην Ελλάδα – Δείτε τις τιμές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης