Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα ρεκόρ οικονομίας καυσίμου πραγματοποιήθηκαν στον ετήσιο Μαραθώνιο MPG του Ηνωμένου Το Ford Fiesta «έσπασε» τα ρεκόρ οικονομίας καυσίμου σε διαγωνισμό της Μεγάλης ΒρετανίαςΒασιλείου με το νέας γενιάς Ford Fiesta.

Συγκεκριμένα με κινητήρα τον TDCi diesel των 120 ίππων της Ford και πλήρωμα τον δημοσιογράφο Paul Clifton και το μηχανικό Ian McKean, το Fiesta αναδείχτηκε γενικός νικητής – MPG Marathon Overall Champion – με  μέση κατανάλωση 2,3 λίτρα για κάθε 100 χλμ. κατά τη διάρκεια των 570 χιλιομέτρων της διαδρομής.

Μία επίδοση που ήταν βελτιωμένη κατά 12% σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ και 34% έναντι των επίσημων τιμών κατανάλωσης του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Paul Clifton και Ian McKean,κατάφεραν να κάψουν μόλις 2.3 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα με την έκδοση diesel του Ford Fiesta

Πόσο έκαψε η βενζίνη;
Αντίστοιχα με βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost 125 ίππων και πλήρωμα τον πρώην εργοστασιακό οδηγό Ο 1.000άρης βενζίνη κατανάλωσε μόλις 2.9 λίτρα στα 100 χλμ.της Ford rally team, Andy Dawson και τον Andrew Marriott, το Fiesta κατανάλωσε κατά μέσο όρο 2,9 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα και στέφθηκε πρωταθλητής ‘Petrol Champion’.

Μία βελτίωση που ήταν κατά 14%καλύετρη από το προηγούμενο ρεκόρ και 33% αντίστοιχα από την επίσημη τιμή κατανάλωσης του μοντέλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά του Ford Fiesta πατήστε ΕΔΩ

Andy Dawson και Andrew Marriott πέτυχαν ρεκόρ οικονομίας καυσίμου με την βενζινοκίνητη έκδοση του Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 125 ίππων

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης