Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Ηλίας Γαγανέλης και η ομάδα του έχει βαλθεί να ταράξει τα νερά. Συνεχώς πάει κόντρα στο ρεύμα,
Το Beach Buggy της RCH μπορεί να βγάλει κανονικά πινακίδες και να κυκλοφορήσει στο δρόμο!συνεχώς δημιουργεί και συνεχώς αποδεικνύει πως με πείσμα, εργατικότητα και όραμα καταφέρνεις τα πάντα. Ο ίδιος ξέρει τι έχει… τραβήξει στην Ελλάδα για να χτίσει από το μηδέν μία εταιρεία με έδρα την Κατερίνη όπου κατασκευάζει αυτοκίνητα και το 95% αυτών, τα εξάγει!

Η εταιρεία Replicar Hellas είναι γνωστή, τουλάχιστον στην… πιάτσα του αυτοκινήτου, από την παραγωγή οχημάτων εποχής της δεκαετίας του ’60 και του ’70 που βασίζονται σε μοντέλα της Porsche. Όσο και αν ακούγεται περίεργο τα αυτοκίνητα που φτιάχνονται στη Βόρεια Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουν κανονικά με ελληνικές πινακίδες, στοιχείο πολύ σημαντικό για όσους λένε πως στη χώρα μας δεν μπορεί να πιστοποιηθεί αυτοκίνητο!

To RCH Buggy είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά και μπορεί να κυκλοφορήσει με κανονικές ελληνικές πινακίδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοιτάζουν μπροστά!
Μοντέλα που παράγει και βασίζονται σε παλαιότερες Porsche έχουν πάρει το… δρόμο τους καθώς η Με ένα τέτοιο αυτοκίνητο στα χέρια σου το καλοκαίρι απλά ξέρεις πως θα περάσεις τέλεια! ετήσια παραγωγή ξεπερνά τις 50 μονάδες. Όμως η Replicar Hellas δεν έμεινε στάσιμη αλλά επένδυσε, έχτισε και δημιούργησε ένα εκκεντρικό beach buggy, έτοιμο να… σαρώσει τις παραλίες και όχι μόνο. Ήδη από το περασμένο Φθινόπωρο που επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις της, είχαμε δει το νέο μοντέλο να εξελίσσεται, μέχρι που έφτασε η ώρα των αποκαλύψεων.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Γιάννη Αλμπανέλλη, το ελληνικό αυτοκίνητο είναι ένα εκκεντρικό μοντέλο ιδανικό για μετακινήσεις το καλοκαίρι. Μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερις επιβάτες και φυσικά να κινηθεί με άνεση στο χώμα.

Το πίσω μέρος εκπέμπει μία άγρια ομορφιά!

Κινητήρες από 1.2 έως 1.9 λίτρα
Κάτω από το καπό (του συγκεκριμένου μοντέλου) υπάρχει ένα κινητήρας χωρητικότητας 1.915 κ.εκ. με
Το πολυεστερικό αμάξωμα είναι βαμμένο στο μπλε χρώμα της Σαντορίνης!διπλά καρμπυρατέρ και απόδοση 105 ίππους. Επιπλέον θα υπάρχουν εκδόσεις 1.2, 1.3 και 1.6 λίτρων με 34, 49 και 68 ίππους αντίστοιχα. Οι τιμές του beach buggy ξεκινούν από τα 25.000 ευρώ περίπου και ανάλογα με τι ζητά ο πελάτης ανεβαίνουν.

Να σημειώσουμε πως την πρώτη οδηγική εμπειρία είχε ο Μανώλης Σαλούρος του περιοδικού 4 Τροχοί, ο οποίος αναλύει τα του αυτοκινήτου στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου. Από εκεί και πέρα αναμένουμε να το… πιάσουμε στα χέρια μας και να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι πόσο μπροστά βρίσκεται και «σκέφτεται» η Replicar Hellas!

Παιχνίδι στο χιόνι...
Ένα αυτοκίνητο που κατασκευάζεται στην Κατερίνη από την Ηλία Γαγανέλη και την ομάδα του...
Λιτό εσωτερικό με λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν...
Ο Μανώλης Σαλούρος πήρε γεύση από το πρώτο Beach Buggy της RCH που φτιάχτηκε!
Λεβιές ταχυτήτων σκέτο κόσμημα...
Ελαστικά διαστάσεων 275 και ιδανικά για χρήση εκτός δρόμου...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης