Όσοι παρακολουθείτε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 θα γνωρίζετε πολύ καλά τη John Player Ο Jenson Button βρίσκεται πίσω από τη Rasford.Special. Ο διάσημος χορηγός της Lotus της δεκαετίας του 1970 ήταν ίσως ο πιο χαρακτηριστικός εκείνης της εποχής έχοντας ως βασικά χρώματα το μαύρο και το χρυσαφί.

Ποιος δεν θυμάται τον Emerson Fittipaldi να οδηγεί τη Lotus 72D στην κατάκτηση του τίτλου το 1972 στα χρώματα της JPS πετυχαίνοντας πέντε νίκες. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε το χαρακτηριστικό λογότυπο της John Player Special σε μονοθέσιο της Formula 1 ήταν το 1986 στην Lotus 98T του θρύλου Ayrton Senna.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θρυλική Lotus 72 με τα λογότυπα της JPS.

Η Radford ανήκει στους Mark Stubbs (σχεδιαστής), Ant Anstead (παρουσιαστής TV), Jenson Button και Roger Behle (δικηγόρος)

Η διάσημη λοιπόν φίρμα τσιγάρων της Imperial Tobacco ενώνει τις δυνάμεις της με τη θρυλική Radford, μέλος Τα μελλοντικά μοντέλα θα είναι διαθέσιμα μόνο στην αγορά της Αμερικής.της οποίας είναι ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1, Jenson Button. Η Radford ειδικεύεται στο coachbuilding αυτοκινήτων, δηλαδή στον σχεδιασμό του εξωτερικού κομματιού αυτοκινήτων και θα χρησιμοποιήσει το λογότυπο JSP σε μελλοντικά μοντέλα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο φίρμες είναι συνυφασμένες με την πολυτέλεια και το πρεστίζ μιας άλλης εποχής και πάνω σε αυτό θα κατασκευαστούν νέα μοντέλα. Η Radford θα συνεργαστεί με τη Lotus και το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται να είναι το Project 62, το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από τη Lotus Type 62 και φυσικά θα φέρει τα μαύρα/χρυσαφί χρώματα της JPS.

Το project 62 θα φέρει τα χρώματα της John Player Special.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H εξωτική Lotus Emira κλέβει την παράσταση

Η Lotus ετοιμάζει και ηλεκτρικό SUV!

Η Lotus στο πλευρό του Jenson Button

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης