Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε η Audi για να αναδείξει την σπουδαιότητα των συστημάτων Πολύ προχωρημένο το διαφημιστικό της Audi που έχει αποσπάσει πολλά βραβεία… ασφάλειας με τα οποία εξοπλίζονται τα νέα της μοντέλα.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video τοποθετεί στην θέση κανονικών οδηγών απρόσεχτους κλόουν που αντί να έχουν τα μάτια τους στον δρόμο, αυτοί χαζεύουν, μιλούν στο τηλέφωνο, παίζουν με τον συνοδηγό και κάνουν ό,τι άλλο εκτός από το να οδηγούν με προσοχή.

Όπως είναι λογικό, δημιουργείται ένα χάος το οποίο βέβαια δεν απέχει πολύ από αυτό που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στους δρόμους της πόλης. Οι τηλεθεατές βλέποντας το διαφημιστικό αναγνωρίζουν καταστάσεις που σίγουρα έχουν συναντήσει όσο οδηγούν και τους έχουν φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε παρακάτω το νέο διαφημιστικό της Audi

Τεχνολογίες…
Τα μοντέλα της Audi ωστόσο φαίνονται να ξεπερνούν με… μαεστρία τα εμπόδια που τους βάζουν οι κλόουν και να βγαίνουν αλώβητα πετυχαίνοντας να διατηρήσουν το χαμόγελο των επιβατών τους.
Το διαφημιστικό έχει ήδη αποσπάσει την αγάπη του κοινού αλλά και πλήθος βραβείων…
Τα όπλα τους είναι τεχνολογίες όπως το pre sense (ενσωματωμένη στο παρμπρίζ κάμερα σκανάρει αυτοκίνητα ή πεζούς ακόμα και σε απόσταση 100 μέτρων μπροστά από το αυτοκίνητο και αν εντοπίσει εμπόδιο, ειδοποιεί τον οδηγό και ξεκινάει το φρενάρισμα), το side assist (αισθητήρες ραντάρ ελέγχουν το τυφλό σημείο και ειδοποιούν τον οδηγό με έντονο φωτεινό σήμα στον εξωτερικό καθρέπτη) ή το park assist (αισθητήρες υπερήχων ελέγχουν την καταλληλότητα θέσης parking και το αυτοκίνητο παρκάρει μόνο του).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης