Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Φέτος η Jeep γιορτάζει τα 80α της γενέθλια και επιστρέφει σε μία κατηγορία που έχει αφήσει το στίγμα της και συνεχώς αυξάνει τα μερίδια αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για το Gladiator, ένα Jeep που ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων Pick up και έρχεται να ταράξει τα δεδομένα, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα.

Η ιστορία της Jeep με τα Pick up οχήματα ξεκινά από πολύ παλιά

Τιμές σε 2-3 εβδομάδες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως η  αμερικανική φίρμα από τη δεκαετία του 1940, έχει δημιουργήσει μια σειρά οχημάτων Στην Ελλάδα θα κάνει την εμφάνισή της η έκδοση diesel με τους 264 ίππουςpick-up που ξεχώρισαν για την αντοχή και τις εκτός δρόμου δυνατότητες τους. Πλέον το νέο μοντέλο της Jeep έχει ήδη δημιουργήσει μία νέα τάση και μάλιστα πριν καν κυκλοφορήσει.

Το Gladiator που θα έρθει στην Ελλάδα θα εφοδιάζεται με κινητήρα V6 diesel χωρητικότητας 3.0 λίτρων με απόδοση 264 ίππους και ροπή 600Nm! Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές, κάτι που θα κάνει η επίσημη εισαγωγική εταιρεία τον επόμενο μήνα.

Όσον αφορά τα πρώτα αυτοκίνητα, αυτά θα ξεκινήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους στις αντιπροσωπείες της Jeep σε όλη την Ελλάδα, πριν από το Πάσχα.

 

To Jeep Gladiator...

 

Το εσωτερικό του αμερικανικού pick up

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης