Ένας από τους πλέον διάσημους σχεδιαστές αυτοκινήτων, ο SangYup Lee κρύβεται πίσω από το απίθανο Βασικός στόχος είναι η χρησιμοποίηση φιλικών προς το περιβάλλον υλικώννέο concept της Genesis. Η premium φίρμα της Hyundai παρουσίασε το νέο Genesis X, ένα ηλεκτρικό grand tourer το οποίο δείχνει την τάση της εταιρείας για τη νέα εποχή ηλεκτρικών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Το Genesis X ακολουθεί τη σχεδιαστική μορφή Two Lines που είχε παρουσιάσει η εταιρεία στην Αμερική και πλέον δείχνει ξεκάθαρα την πορεία που θα ακολουθήσει η φίρμα όσον αφορά τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα με βασικό γνώμονα τη φιλικότητα στο περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ φουτουριστικό και εξαιρετικά εκλεπτυσμένο το νέο Genesis X

Το Genesis X είναι φιλικό στο περιβάλλον

Ο SangYup Lee, ο οποίος έχει περάσει από τα σχεδιαστικά κέντρα της General Motors, της Audi και της Το Genesis X θα χρησιμοποιεί την κορυφαία τεχνολογία της Hyundai στο σύστημα ηλεκτροκίνησηςBentley τονίζει πως όλα τα μελλοντικά σχέδια της Genesis θα είναι μεν πολυτελή, αλλά θα χρησιμοποιούν υλικά φιλικά στο περιβάλλον και ανακυκλώσιμα. Άλλωστε στο Genesis X συναντάμε πολλά επεξεργασμένα υλικά όπως δέρμα και ύφασμα τα οποία είναι φιλικά στο περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο έχει άφθονα σπορ στοιχεία όπως μπάκετ καθίσματα, κεντρική κονσόλα με έναν επιλογέα, χαμηλό προφίλ, ωστόσο η Hyundai δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποιο τεχνικό χαρακτηριστικό του μοντέλου. Ας ελπίζουμε να βγει στην παραγωγή το υπέροχο αυτό Genesis.

Η παρουσίαση του Genesis X Concept

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το «αγροτικό» της Hyundai

Ποιο μοντέλο της Hyundai διαθέτει αυτό το εσωτερικό;

Από ποια χώρα ξεκίνησε το λανσάρισμα του νέου Hyundai Bayon;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης