Ένα νέο πρόγραμμα after sales «τρέχει» η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων VW και αφορά όλους Πρόγραμμα που σου δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις τα έξοδά του αυτοκινήτου σου για τα επόμενα χρόνια τους κατόχους των αυτοκινήτων της αλλά και γι’ αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν ένα της γκάμας.

Συγκεκριμένα, ο κάτοχος αυτοκινήτου VW θα είναι σε θέση να γνωρίζει, ακόμα και πριν την αγορά του αυτοκινήτου του, τι και πόσο θα πληρώσει για την εργοστασιακή του συντήρηση. Με αυτό τον τρόπο η VW ενημερώνει ποια θα είναι τα κόστη συντήρησης και ποιος ο προγραμματισμός των service ώστε να διατηρείται πάντα σαν καινούργιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Εγγυημένη Αξία», όπως ονομάζεται το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παρακάτω προγράμματα και πακέτα service για ολόκληρο τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου VW:

·   
Προγράμματα service για οχήματα 0-4 ετών

Νέα προγράμματα service τα οποία περιλαμβάνουνn πλήρη ενημέρωση για το πότε πρέπει να γίνει service και πόσο θα κοστίσει.

Πακέτα Volkswagen Economy για οχήματα 5-10 ετών
Αποτελούν τη πιο συμφέρουσα πρόταση της αγορά για τους κατόχους αυτοκινήτων Volkswagen 5 έως 10 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πακέτα Volkswagen Economy Plus για οχήματα 10 ετών και άνω
Με τα νέα πακέτα Volkswagen Economy Plus θα μπορεί να κάνει service το κάθε  αυτοκίνητο, ακόμα και χωρίς να χρειάζεται. Με όφελος έως και 45% σε βασικές εργασίες συντήρησης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης