Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η Rotax Racing Team είναι μία από τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο καρτ. Τα Ένα άθλημα που θα σε κάνει καλύτερο και πιο προσεκτικό οδηγό ακόμα και στην καθημερινότητα…στελέχη της διαθέτουν τεράστια πείρα και εμπειρία στην Ελλάδα και με την τακτική που χρησιμοποιούν μπορούν να μυήσουν στον μαγικό κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού τόσο μικρά παιδιά ηλικίας από 4 ετών έως και… μεγαλύτερα που φτάνουν τα 94!
 
Τα παιδιά που γνωρίζουν το karting από έμπειρους δασκάλους και μηχανικούς διαμορφώνουν προς την σωστή κατεύθυνση την οδηγική τους συμπεριφορά μέσα στην πίστα και φυσικά στο δρόμο όπου θα κληθούν αργότερα να κινηθούν με τα αυτοκίνητά τους.

Το καρτ είναι ένα άθλημα με το οποίο μπορούν να ασχοληθούν άνθρωποι κάθε ηλικίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στην πίστα από τα  5

Οι άνθρωποι της Rotax Racing Team έχουν ετοιμάσει προγράμματα που αρχίζουν από παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών καθώς και την εξέλιξη τους αγωνιστικά στις κατηγορίες Rotax Micro ΜΑΧ και Rotax Mini ΜΑΧ έως και τα 12 τους  χρόνια.

Από τις επόμενες ηλικιακές κατηγορίες, Rotax Junior MAX και Rotax Senior MAX από 13 ετών έως την ηλικία του πατέρα ή ακόμα και του παππού.  Τα επίπεδα αλλάζουν ανάλογα με τις απαιτήσεις αγωνιστικά ή απλά ως χόμπι. 

Ανάλογα με το επίπεδο και την όρεξη που έχεις μπορεί να τρέξεις ακόμα και σε αγώνες
 

 

Τα προγράμματα…

Τα προγράμματα είναι πολλά, και μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την εξέλιξη του κάθε οδηγού, τα οποία έχουν ως εξής:

  • Για παιδιά από 4-6 ετών
  • Για παιδιά από 7-8 ετών
  • Για παιδιά από 7-13 ετών σε συνδυασμό με την συμμετοχή τους στους αγώνες στην κατηγορία Rotax Μicro MAX και Rotax Mini MAX
  • Για παιδιά από 13-15 ετών σε συνδυασμό με την συμμετοχή τους στους αγώνες στην κατηγορία Rotax Junior MAX
  • Aπό 15 ετών και πάνω σε συνδυασμό με την συμμετοχή τους στους αγώνες στις κατηγορίες Rotax Senior MAX, Rotax DD2 MAX ανεξαρτήτου ηλικίας όπου η επιθυμία τους είναι να απολαμβάνουν το karting και την οδήγηση στην πίστα.

 
Για περισσότερες πληροφορίες ισχύει το τηλέφωνο 6972 425369 ή το mail info.rotaxhellas@gmail.com

 

Η Rotax Racing Team είναι μία από τις πιο έμπειρες αγωνιστικές ομάδες στο καρτ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης