Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα νέο μέλος θα προστεθεί σύντομα στην οικογένεια του Kia Ceed.

Ο λόγος για το Proceed, ένα μοντέλο τύπου wagon coupe με μήκος 4,6 μέτρα και χώρους (594 λίτρα χώρου αποσκευών) που θα ήθελε κάθε οικογενειάρχης.

Πολύ ξεχωριστό μοντέλο το Kia Proced

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπορ και οικογενειακό

Το χαρακτηριστικό στο νέο Kia Proceed είναι η σπορ σχεδίαση, η οποία συνδυάζεται με άπλετους χώρους, ενώ μία σειρά από αξεσουάρ και τεχνολογίες το καθιστά ένα από τα πιο σύγχρονα αυτοκίνητα.

Για παράδειγμα, η οθόνη στην κεντρική κονσόλα, η ασύρματη φόρτιση κινητών, τα θερμαινόμενα καθίσματα (ακόμα και για τους πίσω επιβάτες), η επιλογή του στυλ οδήγησης, τα συστήματα ασφαλείας και άνεσης κ.ά.

H Kia έχει ανέβει πολύ επίπεδο


Σε έναν μήνα η παρουσίαση

Η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Kia Proceed είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο στο Οι καλές σχέσεις της εισαγωγικής εταιρείας με το εργοστάσιο έπαιξαν τον ρόλο τουςεξωτερικό, ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο. Παρ’ όλα αυτά, ήδη ένα αυτοκίνητο βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Κηφισίας 352 στο Χαλάνδρι (απέναντι από το νοσοκομείο Υγεία).

Η κίνηση να έρθει στην Ελλάδα το νέο Kia Proceed πριν κυκλοφορήσει στους δρόμους δείχνει και το επίπεδο συνεργασίας του εργοστασίου με την εισαγωγική εταιρεία, η οποία με τη σειρά της δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να το δει πρώτο από κοντά και μάλιστα πολύ πριν από πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Το εσωτερικό του μοντέλου


Από τα 1.000 κ.εκ.

Να σημειώσουμε πως το Kia Proceed θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες βενζίνης, 1.0, 1.4 και 1.6 λίτρων με 120, 140 και 204 ίππους, ενώ θα υπάρχει και μία έκδοση diesel 1.6 με 136 ίππους.  

Ο τιμοκατάλογος του Kia Proceed

Το μήκος του Proceed αγγίζει τα 4,605 μέτρα

Οι χώροι για τους πίσω επιβάτες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης