Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μπορεί τα.. capital controls και το κλείσιμο των τραπεζών να είχαν σταματήσει σε μεγάλο βαθμό της δραστηριότητα στον κλάδο του αυτοκινήτου, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι αντιπροσωπείες δεν
Στην εποχή που ζούμε η πώληση μίας τέτοιας Porsche θεωρείται πλέον είδηση!!πωλούσαν αυτοκίνητα. Από.. φθηνά μέχρι πολύ ακριβά, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία με τις ταξινομήσεις.

Σύμφωνα με αυτά, στα μέσα Ιουλίου ταξινομήθηκε μία ολοκαίνουργια Porsche 911 Carrera 4 GTS αξίας 214.000 ευρώ (σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της εισαγωγικής εταιρείας). Το συγκεκριμένο σπορ αυτοκίνητο εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο 3.8 λίτρων το οποίο αποδίδει 430 ίππους και παράγει 439 Nm ροπής. Όσον αφορά τις επιδόσεις, το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 4 δευτερόλεπτα (έκδοση με αυτόματο κιβώτιο PDK) ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα. Η κίνηση μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς με το εντυπωσιακό στοιχείο να επικεντρώνεται στην μέση κατανάλωση καυσίμου η οποία σύμφωνα με το εργοστάσιο κυμαίνεται στα 9.1 λίτρα για κάθε 100 χλμ. (έκδοση με αυτόματο κιβώτιο).

Το.. κουκλάρα είναι λίγο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πήρε ιδιώτης
Όσον αφορά την επιτάχυνση εν κινήσει, από τα 80 στα 120 χλμ./ώρα χρειάζεται να περάσουν μόλις 2.5 δευτερόλεπτα ενώ το 0-160 χλμ./ώρα μπορεί να επιτευχθεί σε 8.7 δευτερόλεπτα. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη Porsche δεν ταξινομήθηκε ως… εταιρική αλλά σε όνομα ιδιώτη.

Porsche 911 GTS με 430 ίππους...

Βλέπεις αυτή την εικόνα και ονειρεύεσαι...
Η 911 Carrera 4 GTS διατίθεται σε coupe και cabrio αμάξωμα...
Ο V6 κινητήρας χωρητικότητας 3.8 λίτρων αποδίδει 430 άλογα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης