Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η F-Type είναι η πιο σπορ Jaguar που πωλείται στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Εντυπωσιακή σχεδίαση και πολύ καλές επιδόσεις συνθέτουν ένα μείγμα… πόθου που θα ήθελε να έχει στην κατοχή Τρίτη F-Type στην Ελλάδα και πιο… φαρμακερή με 550 άλογα! Τυχερός αυτός που θα την αποκτήσει! του κάθε άντρας. Στη χώρα μας η Jaguar έχει αρχίσει και πάλι να ξαναμπαίνει στο… παιχνίδι, γεγονός που οφείλεται στην καινούργια δίλιτρη XE όπως και στην ολοκαίνουργια F Pace (UV) που θα ξεκινήσει να πωλείται τους επόμενους μήνες.

Στην γκάμα όμως των μοντέλων υπάρχει και η F-Type, το πιο σπορ μοντέλο της βρετανικής φίρμας που είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe όσο και σε convertible έκδοση. Αν και η αρχική της τιμή στην Ελλάδα είναι τα 119.000 ευρώ ήδη έχουν ταξινομηθεί δύο και πριν από λίγες εβδομάδες έγινε παραγγελία για μία τρίτη. Η συγκεκριμένη μάλιστα δεν είναι κάποια απλή έκδοση αλλά η κορυφαία με την κωδική  ονομασία F-Type R AWD.

Όταν ανεβαίνει η πίσω αεροτομή ανεβαίνουν και τα χιλιόμετρα στο κοντέρ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελική 300 χλμ./ώρα…
O κινητήρας με τον οποίο τροφοδοτείται έχει χωρητικότητα 5.0 λίτρα, αποδίδει 550 ίππους, παράγει Οι επιδόσεις βάζουν φωτιά στην άσφαλτο… ροπή 680 Nm και μεταφέρει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Όσον αφορά τις επιδόσεις, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4.1 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 300 χλμ./ώρα. Αρκετά… γρήγορη θα λέγαμε!

Το αυτοκίνητο που έχει παραγγελθεί αναμένεται στην Ελλάδα σε έναν περίπου μήνα. Το σίγουρο είναι πως ο τυχερός ιδιοκτήτης θα το ευχαριστηθεί τόσο αυτός όσο και όσοι τυχεροί το συναντήσουν μπροστά τους…

Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την Jaguar F-Type πατήστε ΕΔΩ

Εντυπωσιακή η σχεδίαση της Jaguar F Type R...
Σχεδιαστικές γραμμές που προκαλούν...

Τέσσερις απολήξεις εξάτμισης που κάνουν βγάζουν έναν απιστευτο ήχο ιδίως όταν οδηγείς με το γκ΄σζι τέρμα στο πάτωμα και σε πίστα....
Τα σχόλια είναι περιττά... Και να θες να της βρεις ψεγάδι δεν μπορείς!
Το εσωτερικό του βρετανικού σπορ αυτοκινήτου...
Τα καθίσματα τύπου μπάκετ στην καμπίνα των επιβατών...
Αυτόματο κιβώτιο και... άφθονες ρυθμίσεις
Αυτές είναι μόνο οι ρυθμίσεις για το κάθισμα του οδηγού...
Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουν οι πόρτες...

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης