Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τα αυτοκίνητα 4×4 ή αυτά που έχουν κίνηση στους δύο τροχούς και είναι υπερυψωμένα (γνωστά και ως Καλό είναι να ξέρουμε για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως…Crossover) χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση και γνώσεις όταν κινούνται εκτός δρόμου.

Ο οδηγός πρέπει να γνωρίζει τις δυνατότητες του οχήματός του όταν αποφασίσει να δοκιμάσει τι μπορεί να κάνει αλλά και να γνωρίζει πώς θα χειριστεί περίεργες… καταστάσεις.

Όταν βρεθείς σε δύσβατα μέρη, καλό είναι να γνωρίζεις πώς θα κινηθείς με το αυτοκίνητό σου (στη φωτό το Land Rover Discovery)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσο κοστίζει;

Η εκπαίδευση γίνεται με δικό μας όχημα ή 4×4 του Attart Off Road Park Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να έχει δοκιμάσει σε ασφαλές περιβάλλον τις ικανότητες του οχήματος και να ξέρει πού μπορεί να φτάσει και τι είναι ικανό να κάνει.

Η λύση ακούει στο όνομα Attart Off Road Park, ένας πολυχώρος που βρίσκεται στην Κερατέα Αττικής και διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη πίστα για όλα τα SUV.

Σε αυτήν μπορεί να οδηγήσει ο καθένας είτε το δικό του αυτοκίνητο (και με κόστος 20 ευρώ) είτε να νοικιάσει και παράλληλα να ακούσει τις συμβουλές του Στέφανου Αττάρτ, ειδικού στα οχήματα 4×4.

O εκπαιδευτής Στέφανος Αττάρτ θα σας μάθει πάρα πολλά μυστικά γύρω από την τετρακίνηση

Και σεμινάρια

Στο Attart Off Road Park μπορείτε να ανακαλύψετε τα μυστικά της εκτός δρόμου οδήγησης μέσα από:

– πίστα Off Road με 20 εμπόδια
– διαδρομές για SUV
– σεμινάρια για Off Road εμπειρία
– ενοικίαση οχημάτων 4×4 μέσα στην πίστα.

Για περισσότερες πληροφορίες, ραντεβού, αλλά και για να διοργανώσετε ακόμα και event, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6978836390 ή επισκεφτείτε τη σελίδα του πολυχώρου Attart Off Road Park πατώντας ΕΔΩ


Δείτε πού βρίσκεται το Attart Off Road Park πατώντας
ΕΔΩ

Ό,τι όχημα 4x4 ή SUV και να έχουμε, το ζητούμενο είναι να γνωρίζουμε πως μπορούμε να περάσουμε από νερό (στη φωτό το Dacia Duster)

Στο Attart Off Road Park μπορείτε να πάτε με οποιοδήποτε όχημα (στη φωτό η Mercedes X-Class)

Θεαματικό... πλατς με Subaru Forester. Το πέρασμα θέλει και αυτόν τον τρόπο του

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης