Πού κατασκευάζεται το νέο Honda Civic Type R

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 21:15
Πού κατασκευάζεται το νέο Honda Civic Type R

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       


Το νέο μέλος στην οικογένεια Civic ακούει στο όνομα Type R. Πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του Στην Ευρώπη παράγεται το ιαπωνικό τέρας...ιαπωνικού μοντέλου το οποίο εφοδιάζεται με κινητήρα VTEC turbo χωρητικότητας 2.0 λίτρων.

Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο αποδίδει 320 ίππους και παράγει 400 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Στην πράξη το τέρας της Honda επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 5,7 δευτερόλετπα ενώ αγγίζει σε τελική τα 272 χλμ./ώρα.


To... αγριεμένο Honda Civic Type R

Στην Μ. Βρετανία
Το νέο Type R δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος εξέλιξης με τα υπόλοιπα μέλη της Το Civic Type R κατασκευάζεται στο Swindonδέκατης γενιάς της οικογένειας Civic.

Η παραγωγή του εκίνησε το καλοκαίρι του 2018 στη Honda of the UK Manufacturing (HUM) στο Swindon  (Μεγάλη Βρετανίας), παγκόσμιο κόμβο παραγωγής της δέκατης γενιάς του Civic hatchback.

Το Honda Civic Type R εξάγεται σε όλη την Ευρώπη και σε άλλες αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ.


Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Honda Civic Type R στην πίστα των Μεγάρων


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Civic Type R πατήστε ΕΔΩΑπό πίσω δείχνει... διαστημικό όμως έχει νόημα καθώς έχει να κάνει με την αεροδυναμική του αυτοκινήτου
Η εικόνα που βλέπει ο οδηγός του ιαπωνικού μπντέλου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 21:15