Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αποτελεί πολλές φορές σπαζοκεφαλιά για όσους αναζητούν
Όταν αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, είναι πολύ σημαντικό να έχει στο κοντέρ τα χιλιόμετρα που αναγράφονται και να μην είναι γυρισμένα…να αποκτήσουν ένα νέο όχημα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Η κατάσταση αλλά και τα χιλιόμετρα είναι δύο σημαντικά στοιχεία, προκειμένου να μην πληρώσουν σε διπλάσια τιμή το αυτοκίνητο (από τα προβλήματα που θα παρουσιάσει) που μπορεί να δείχνει σαν καινούργιο αλλά στην πραγματικότητα να είναι… χρέπι.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει όχι μόνο να κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους με μηχανικό και φανοποιό αλλά και να ελέγχουμε από ποιον ή ποια εταιρεία θα το αποκτήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο hallofstars της Mercedes Benz πωλούνται αυτοκίνητα με ελάχιστα πραγματικά χιλιόμετρα στο κοντέρ...

Μέχρι πέντε ετών…
Τη δική της πρόταση για μεταχειρισμένα έχει η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Mercedes – Benz, η Αν δεν σου αρέσει, το… επιστρέφεις και παίρνεις άλλο οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα Hallofstars, όπου ο καθένας μπορεί να βρει το όχημα που επιθυμεί. Τα αυτοκίνητα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι μέγιστης ηλικίας πέντε ετών, με maximum πραγματικά χιλιόμετρα στο κοντέρ τα 100.000.

Η εταιρεία, μάλιστα, προσφέρει 12 μήνες οδική βοήθεια, ενώ δίνει τη δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου σε 30 ημέρες, αν δεν… αρέσει στον πελάτη!


Για να δείτε τα μεταχειρισμένα που είναι προς πώληση πατήστε
ΕΔΩ

 

Mercedes C Class...
Mercdes B Class για όσους αναζητούν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο...

Η cabrio έκδοχή της E Class σε μαύρο χρώμα... Πωλείται και αυτή από το Hallofstars...
Mercedes A Class προηγούμενης γενιας...

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης