Πού θα βρείτε το φθηνότερο Toyota...

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016, 11:59
Πού θα βρείτε το φθηνότερο Toyota...

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Οι τιμές που αναφέρουν στους επίσημους τιμοκαταλόγους οι εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων είναι Όσο ψάχνεσαι, τόσο καλύτερες τιμές μπορείς να βρεις... για όσους δεν το γνωρίζουν... προτεινόμενες. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως ο πελάτης μπορεί να ζητήσει έκπτωση, όπως συμβαίνει και με άλλα καταναλωτικά αγαθά.

Πλέον, ένα μεγάλο ποσοστό που αγοράζει καινούργιο αυτοκίνητο ζητεί το... κατιτίς καλύτερο και, όπως αποδεικνύεται, το πετυχαίνει. Είτε σε καλύτερη τιμή είτε με την παροχή δώρων - αξεσουάρ που σίγουρα ο κάθε υποψήφιος πελάτης τα θέλει.

To ολοκαίνουργιο Toyota Aygo μπορεί ο καθένας να το αποκτήσει με τιμή κάτω απο τα 10.000 ευρώ

Πας για... καφέ και κερδίζεις χρήματα

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), στην Αθήνα πωλείται σχεδόν το 60% των καινούργιων αυτοκινήτων. Αυτό σημαίνει πως όσοι αναζητούν Από όποια περιοχή της Ελλάδας  και να αγοράσεις αυτοκίνητο το ίδιο θα είναι. Η διαφορά είναι στην τιμή και στα δώρα... το κάνουν εντός Αττικής και δεν ψάχνονται παραπέρα. Βγαίνοντας όμως λίγο εκτός... «συνόρων» και συγκεκριμένα στη Χαλκίδα μπορεί τουλάχιστον ο πελάτης της Toyota να βρει την καλύτερη τιμή στα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας.

O τοπικός αντιπρόσωπος της Toyota Hellas (Car & Motion) προσφέρει τα μοντέλα της μάρκας με εκπτώσεις και επιπλέον χαρίζει και ταξίδι για spa σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αιδηψό Ευβοίας. Πολύ απλά και με μια... γκαζιά δρόμο, ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να κερδίσει χρήμα και δώρα.

Αναζητώντας το καλύτερο, καθώς το προϊόν παραμένει το ίδιο, ο καθένας θα πρέπει να ψάχνει και παραέξω, αφού μπορεί να βρεθεί κερδισμένος εκεί που δεν το περιμένει.Για να δείτε προσφορές και με δώρα ταξίδι πατήστε
ΕΔΩ

 

Το Toyota Auris είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας του...

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016, 12:01