Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Το λογότυπο που αποτυπώνει το σήμα της Peugeot είναι το λιοντάρι που δείχνει και τη δυναμική της γαλλικής Το λιοντάρι αποτυπώνει τη δυναμική της γαλλικής φίρμας…φίρμας στο παγκόσμιο αυτοκινητιστικό στερέωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι της Peugeot για να γιορτάσουν τα 160 χρόνια λειτουργίας της σχεδίασαν και δημιούργησαν ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Πρόκειται για ένα γλυπτό μήκους 3 μέτρων σχεδιασμένο και σμιλευμένο από τους καλλιτέχνες του Peugeot Design Lab.

Αυτό το εκπληκτικό γλυπτό της Peugeot για τα 160 χρόνια λειτουργίας της θα εμφανιστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση της Αθήνας

Το συγκεκριμένο θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν από κοντά όσοι επισκεφτούν την έκθεση Πανελλαδικές πρεμιέρες της Peugeot στην έκθεση για 208 και υβριδικό 3008αυτοκινήτου της Αθήνας (ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό), οπότε και θα βρίσκεται στο περίπτερο της Peugeot.

Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να δούνε για πρώτη φορά, τη νέα γενιά του 208, την ηλεκτρική του εκδοχή, το 3008 στην τετρακίνητη έκδοση του HYBRID4, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας.

 

Το συγκεκριμένο γλυπτό το είδαμε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας γενιάς του Peugeot 208 στην Πορτογαλία τον Οκτώβριο

Το γλυπτό μήκους 3 μέτρων είναι σχεδιασμένο και σμιλευμένο από τους καλλιτέχνες του Peugeot Design Lab

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης