Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λανσάρισμα της νέας γενιάς του Nissan Micra αναμένεται λίγο πριν το Πάσχα του 2017. Όσοι το Δείτε το από κοντά και θα καταλάβετε πόσο… εκκεντρικό είναι το νέο Micra!έχουν δει από κοντά, ακόμα και από φωτογραφίες, έχουν διαπιστώσει την τεράστια αλλαγή που έχει δεχτεί το ιαπωνικό μοντέλο, Μεγαλύτερο, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και προχωρημένο ντιζάιν, είναι μία συνταγή που έχει αποδειχτεί επιτυχημένη με το Qashqai.

Πριν από λίγες εβδομάδες το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο Micra και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Αυτοκίνηση Fisikon 2016». Ωστόσο δεν είχε την ευκαιρία να μπει μέσα στο αυτοκίνητο (με ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά να το δει μόνο εξωτερικά. Σε κάθε περίπτωση οι κριτικές που απέσπασε ήταν πολύ θετικές.

Είναι Micra...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το βρήκαμε…
Τέσσερις μήνες πριν κυκλοφορήσει στους δρόμους και το νέο Nissan Micra μπορούν να το δουν από κοντά, να το περιεργαστούν και να πάρουν πληροφορίες, όσοι ενδιαφέρονται, αν επισκεφτούν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας που βρίσκεται στην λεωφόρο Αθηνών (210 3479700).

Ένα εκκεντρικό πράσινο Micra που είδαμε και εμείς όταν είδαμε την βιτρίνα της αντιπροσωπείας και δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη για να το απαθανατίσουμε και να σας το δείξουμε. Σε κάθε περίπτωση όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας αξίζει να το δουν από κοντά και να καθίσουν στη θέση του οδηγού…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα των μοντέλων της Nissan πατήστε ΕΔΩ

   
Στην αντιπροσωπεία της λεωφόρου Αθηνών 169 μπορείτε να δείτε από κοντά τη νέα γενιά όπως και όλη τη γκάμα της Nissan...
Διαστημική... σχεδίαση
Αν δεν έλεγε Micra θα νομίζαμε πως βλέπουμε άλλο μοντέλο...
Το νέον Micra θα είναι διαθέσιμο με πέντε πόρτες...
Υψηλή ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό...
Η εικόνα από τα πίσω καθίσματα...
Ακόμα και τα καθίσματα είναι διαφορετικά...
Ξεχωρίζει το... άτιμο!

Ηχεία ενσωματωμένα στα προσκέφαλα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης