Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία νέα έκδοση που θα τη δούμε τόσο στο Jeep Renegade όσο και στο Compass αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος γα την 4xe που συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα και θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να κινείται και αμιγώς ηλεκτρικά για 50 χιλιόμετρα.

Οι εκδόσεις 4xe φορτίζουν τις μπαταρίες και από μία απλή πρίζα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιδόσεις και 4×4

Η νέα αυτή Plug In Hybrid έκδοση αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα που κινεί τους εμπρός τροχούς και Οι μπαταρίες φορτίζουν από το φρενάρισμα και από μία απλή πρίζα…έναν ηλεκτρικό κινητήρα που κινεί τους πίσω τροχούς. Ο ηλεκτρικός κινητήρας τροφοδοτείται από μια μπαταρία 11,4 kW, η οποία φορτίζει τόσο με την επιβράδυνση όσο και από μία απλή πρίζα.

Συνδυαστικά η απόδοση αγγίζει τους 240 ίππους και οι επιδόσεις σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο σβέλτους οδηγούς καθώς το 0-100 επιτυγχάνεται σε 7 και 7,5 δευτερόλεπτα για Compass και Renegade αντίστοιχα) με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 200 χλμ./ώρα (τα 130 όταν η κίνηση γίνεται μόνο ηλεκτρικά).

Jeep Renegade και Compass στις εκδόσεις 4xe

Χωρίς εταιρικό φόρο

Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί, κάτι που ενδεχομένως θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Μία εκτίμηση πάντως είναι κοντά στα 40.000 ευρώ ενώ τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν θα επιβαρύνονται με εταιρικό φόρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις 4xe πατήστε ΕΔΩ

 

To Jeep Renegade 4xe είναι τετρακίνητο...

 

Το Jeep Compass 4xe

 

To εσωτερικό του Compass

 

Σε αυτήν τη φωτογραφία μπορείτε να δείτε πού βρίσκονται οι μπαταρίες του ηλεκτροκινητήρα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης