Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εποχή του downsizing, δηλαδή των αυτοκινήτων που εφοδιάζονται με μικρούς κινητήρες αλλά με υψηλή Jaguar με 1.500άρι κινητήρα!ιπποδύναμη, διαπιστώνουμε πως ακόμα και μάρκες που είχαν αδυναμία στο… κυβικά έχουν αλλάξει. 

Μία από αυτές είναι και η Jaguar η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πιο νεανική και πιο προσιτή συγκριτικά με το παρελθόν. Επιπλέον έχει μεγαλώσει τη γκάμα των αυτοκινήτων της προσφέροντας περισσότερες λύσεις και προτάσεις στους υποψήφιους αγοραστές.

Ανανέωση για την Jaguar E-Pace που έρχεται πλέον και με κινητήρα 1.5 λίτρων...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μικρότερο μέλος της Jaguar

Παρ’ όλα αυτά διατηρεί την ιδιαίτερη σχεδιαστική της φιλοσοφία και σε συγκεκριμένα μοντέλα όπως η XJ, ενώ σημαντική είναι τα τελευταία χρόνια και η παρουσία της στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου με Στη γκάμα της Jaguar συναντούμε τρία SUV, μεταξύ αυτών και ένα αμιγώς ηλεκτρικό…τα μοντέλα E-Pace και F-Pace. Κοιτάζοντας ακόμα περισσότερο την γκάμα της διαπιστώνουμε πως δεν λείπει ούτε και το ηλεκτροκίνητο SUV που ακούει στο όνομα i-Pace και ξεχωρίζει τόσο για την πολύ δυνατή ισχύς του (400 ίππους) όσο και για την μεγάλη αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα.

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Jaguar είναι το E-Pace, ένα compact SUV που έχει φέρει πολύ νέο κόσμο στην μάρκα. Μέχρι… πρότινος, το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν διαθέσιμο με κινητήρες που ξεκινούσαν από τα 2.0 λίτρα αλλά πολύ σύντομα, δηλαδή τις επόμενες εβδομάδες, θα κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα και ένα νέο μηχανικό σύνολο που θα βάλει σε σκέψη αρκετό κόσμο που αναζητά ένα premium μοντέλο της κατηγορίας.

Ανανέωση στην καμπίνα των επιβατών η οποία πλέον εφοδιάζεται και με ψηφιακές σύγχρονες οθόνες αφής...

Με 1.500 κ.εκ.

Η νέα E-Pace θα είναι διαθέσιμη σε 5 εκδόσεις…Πρόκειται για την έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης των 1.5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 160 ίππους και η τιμή του, σύμφωνα με την εισαγωγική εταιρεία που έχει δώσει στη δημοσιότητα των τιμοκατάλογο, ξεκινά από τα 48.700 ευρώ και θα φτάνει έως τα 59.300.

Να σημειώσουμε πως όλες οι εκδόσεις θα εφοδιάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ενώ συνολικά θα υπάρξουν πέντε (S, SE, R-Dynamic S, R-Dynamic SE και R-Dynamic HSE).

 

Για να δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο της Jaguar πατήστε ΕΔΩ

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Jaguar E-Pace πατήστε ΕΔΩ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ JAGUAR ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

Ψηφιακός ο πίνακας οργάνων...

 

Η Jaguar E-Pace ανήκει στην κατηγορία των Compact SUV

 

Μικρό (;) SUV με προσωπικότητα...

 

Νέα οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα...

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης