Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα από τα πιο… αρρωστημένα σπορ αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν. Ο λόγος για το νέο Honda Civic Type R το οποίο έχει καταφέρει να.. αρρωστήσει τους Το νέο Type R θα έρχεται στην Ελλάδα μόνο κατόπιν παραγγελίας φίλους της ταχύτητας ανά τον κόσμο και οι περισσότεροι να αναμένουν την εμφάνισή του.

Το καυτό ιαπωνικό μοντέλο που ήδη έχει χαρακτηριστεί ως ένα αγωνιστικό δρόμου έχει ήδη καταφέρει να σπάσει όλα τα ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Εφοδιάζεται με έναν κινητήρα χωρητικότητας 2.0 λίτρων ο οποίος με την βοήθεια turbo αποδίδει 310 ίππους και παράγει 400 Nm ροπής. Στην πράξη το… τέρας των Γιαπωνέζων έχει την δυνατότητα να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 5.7 δευτερόλεπτα και να αγγίζει σε τελική τα 270 χλμ./ώρα.

Τρεις γενιές Type R... Τρεις γενιές σκέτη... κόλαση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τσουχτερή τιμή…
Το νέο Honda Type R ήδη έχει ξεκινήσει να πωλείται στην Ευρώπη αλλά το ίδιο δεν ισχύει για την Ελλάδα. Και αυτό διότι στην χώρα μας θα έρχεται κατόπιν παραγγελίας. Επιπλέον οι παραγγελίες θα ανοίξουν προς τα τέλη του έτους ενώ ο χρόνος παράδοσης θα είναι κοντά στους 3 μήνες. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει ακόμα επίσημος τιμοκατάλογος αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τιμή που θα πλησιάζει σχεδόν τα 50.000 ευρώ, εξαιτίας των υψηλών φόρων που έχουν τα αυτοκίνητα με μεγάλη εργοστασιακή αξία και μεγάλους κινητήρες.

Αυτοκίνητο που καταπίνει για... πλάκα τα χιλιόμετρα

Όλα ατα λεφτά η αεροτομή και οι 4 απολήξεις εξάτμισεις...
Το πιλοτήριο της νές γενιάς του ιαπωνικού μοντέλου...
Από όποια πλευρά να να το κοιτάξεις.. αρρωσταίνεις!
Όργανο μέτρησεις των G που δέχονται οι επιβάτες...
Μπάκετ καθίσματα για κορυφαία πλευρική στήριξη...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης