Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του το Citroen Ami, κατάφερε και δημιούργησε μία διαφορετική τάση στο αγοραστικό κοινό.

Μικρό, ηλεκτρικό και με εκατοντάδες εναλλακτικές προτάσεις διαμόρφωσης, το γαλλικό όχημα πόλης ενδέχεται να κάνει… πάταγο στις αγορές που θα κυκλοφορήσει.

Ευέλικτο και πάνω απ' όλα πρακτικό για αστικές μετακινήσεις το νέο Citroen Ami

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οδήγηση από 14 ετών

Σκοπός των ανθρώπων της Citroen είναι να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή λύση σε όσους μετακινούνται Στην Ελλάδα θα το δούμε κατά πάσα πιθανότητα το 2021…εντός πόλης και θέλουν να το πετύχουν χωρίς να μολύνουν το περιβάλλον, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες του κόσμου. Το Ami έχει χαμηλή τελική ταχύτητα και σε ορισμένες χώρες μπορεί να οδηγηθεί ακόμα και από παιδιά 14 ετών!

Προς το παρόν έχει ξεκινήσει η διάθεσή του σε τέσσερις χώρες, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Βέλγιο και από τις μέχρι στιγμής παραγγελίες είναι ξεκάθαρο πως θα έχει μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με τους Γάλλους τους επόμενους μήνες θα είναι διαθέσιμο σε Γερμανία και Ισπανία.

Το εσωτερικό του γαλλικού μοντέλου

Το περιμένουμε και στην Ελλάδα

Για την Ελλάδα όπως και για άλλες χώρες δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση. Ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ενδεχομένως να το δούμε την επόμενη χρονιά, αν και εφόσον δεν υπάρξει κάτι… συνταρακτικό στην παγκόσμια οικονομία.

 

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησαν οι online παραγγελίες του Citroen AMI – Μπορεί να το οδηγήσουν και παιδιά 14 ετών

 

Είναι ηλεκτρικό και φορτίζει ακόμα και από μία κοινή πρίζα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης