Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το νέο μοντέλο της Lamborghini ακούει στο όνομα Urus.

Το συγκεκριμένο ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου και βέβαια εκτός από τις ικανότητές του εκτός δρόμου έχει και τρομακτικές ικανότητες στο δρόμο. Lamborghini είναι άλλωστε..

H Lamborghini Urus είναι άγρια... παντού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

SUV με 650 άλογα

Οι επιδόσεις δεν θυμίζουν SUV αλλά super car…Το ιταλικό super… SUV εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο V8 bi-turbo χωρητικότητας 4.0 λίτρων που αποδίδει 650 ίππους και παράγει 850 Nm ροπής!

Με αυτά τα νούμερα το θωρηκτό των Ιταλών με βάρος 2,2 τόνων επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα, στα 200χλμ./ωρα σε 12,8 δευτερόλεπτα  ενώ η τελική της ταχύτητα  αγγίζει τα 305 χλμ./ώρα.

Η ιστορία της Lamborghini με τα SUV ξεκίνησε το 1986 με την παραγωγή της LM002. H συγκεκριμένη παράχθηκε σε 328 μονάδες...


Τιμή στην Ελλάδα

Η Lamborghini Urus είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από την εισαγωγική εταιρεία Trident Cars Η τιμή της ξεπερνά τα 300.000 ευρώ με τους φόρους…και σε τιμή που ξεκινά από τα 324.354 ευρώ.

Σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνονται οι φόροι και όπως φαίνεται δεν θα μας προκαλέσει απορία αν τη δούμε να κυκλοφορεί ακόμα και στη χώρα μας.

Να σημειώσουμε πως στην Ελλάδα κυκλοφορούν λίγα περισσότερα από 100 αυτοκίνητα της Lamborghini.

Μπορεί να είναι SUV αλλά η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 305 χλμ./ώρα

Το πίσω μέρος της Urus...

Σα να βρίσκεσαι σε... διαστημικό σταθμό

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης