Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκραν πρι του Μονακό θεωρείται ο αγώνας της χλιδής στο αγωνιστικό ημερολόγιο της Formula 1. Τα Το φετινό GP θα διεξαχθεί στις 24 Μαίου..μονοθέσια κινούνται με απίστευτες ταχύτητες στους δρόμους του Πριγκιπάτου περνώντας ξυστά από τις μπαριέρες που έχουν τοποθετηθεί για το τριήμερο πάρτι της ταχύτητας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου πολλά πράγματα αλλάζουν και έχουν διαμορφωθεί για να φιλοξενήσουν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον πλανήτη.

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον κορυφαίο αι ξεχωριστό αυτό αγώνα, υπάρχουν οι κερκίδες, τα ξενοδοχεία και τα σκάφη! Ανάλογα με τα χρήματα που θέλει κάποιος να διαθέσει, κερδίζει και μία θέση πιο… κοντά στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα.  Ωστόσο εκεί που συνήθως οι κάμερες εστιάζουν είναι στα τεράστια σκάφη που δένουν στο λιμάνι και φιλοξενούν επιχειρηματίες, ηθοποιούς, αιθέριες υπάρξεις κ.ο.κ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσο… κοστίζει;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσο μπορεί να κοστίζει (αν δεν είναι δικό σας το σκάφος) μία θέση σε θαλαμηγό προκειμένου να παρακολουθήσετε το GP του Μονακό; Κάναμε την έρευνα και ρωτήσαμε να μάθουμε. Επικοινωνήσαμε με τον Έλληνα επιχειρηματία Παναγιώτη Κυριαζή ο οποίος διευθύνει την εταιρεία Entropia Monte Carlo και του ζητήσαμε να μας δώσει πληροφορίες για το κόστος παρακολούθησης του αγώνα Formula 1 από θαλαμηγό.

Τα μονοθέσια της Formula 1 περνούν δίπλα από τα πανάκριβα σκάφη...

Από 700 ευρώ

Μιλώντας στο zougla.gr ο Παναγιώτης Κυριαζής (φωτογραφία δεξιά) ήταν πολύ κατατοπιστικός: «Ο καθένας που μπορεί να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό χρημάτων μπορεί να παρακολουθήσει αγώνα από σκάφος στο Μονακό. Για παράδειγμα ένα σκάφος μήκους 60 μέτρων το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 50 άτομα και να κοιμίσει 12, οι τιμές ξεκινούν από τα 700 ευρώ.

Αυτό το ποσό αφορά την ημέρα των δοκιμαστικών. Αν ο πελάτης επιθυμεί να παρακολουθήσει όλο το τριήμερο και να διανυκτερεύσει στο σκάφος το ποσό που θα πληρώσει αγγίζει τα 7.000 ευρώ. Βέβαια σε αυτά τα ποσά έχουμε μπουφέ, open bar και φυσικά εξυπηρέτηση VIP». 

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις

Οι τιμές μπορεί να φαντάζουν πολύ ψηλές ωστόσο για το συγκεκριμένο event μπορεί να θεωρηθούν και… φυσιολογικές! Δείτε παρακάτω το κόστος παρακολούθησης το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με το πόσες ημέρες θέλει να παρακολουθήσει ο πελάτης.

Ελεύθερες Δοκιμές την Πέμπτη: 700 ευρώ το άτομο
Επίσημες δοκιμές Σαββάτου: 1.180 ευρώ το άτομο
Αγώνας Κυριακής: 2.300 ευρώ
Σαββατοκύριακο με διανυκτέρευση: 3.380 ευρώ το άτομο
Τριήμερο με δίκλινη καμπίνα: 13.800 ευρώ για δύο άτομα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης