Με την πάροδο του χρόνου, την έντονη χρήση ακόμα και από θραύση κρυστάλλου, ο γρύλος στα  Ο γρύλος στα παράθυρα του αυτοκινήτου μπορεί να επισκευαστεί αντί να αντικατασταθεί…παράθυρα του αυτοκινήτου μπορεί να υποστεί ζημιά. Σε πολλούς, άλλωστε, έχει συμβεί το απρόοπτο, δηλαδή να προσπαθούν να ανοίξουν το παράθυρο και αυτό να παραμένει «κολλημένο» ή κατά τη διάρκεια χρήσης του κρυστάλλου ο γρύλος να μην ανταποκρίνεται, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μένει ανοιχτό.

Η πιο απλή λύση στο πρόβλημα είναι να αντικαταστήσουμε τον γρύλο με έναν καινούργιο, κάτι όμως που έχει και το αντίστοιχο κόστος. Αν… ψαχτούμε λίγο, θα διαπιστώσουμε πως υπάρχει κι άλλη πρόταση και έχει να κάνει με την επισκευή του. Πολλοί θεωρούν πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο ή πως δεν θα γίνει σωστή δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πραγματικότητα γίνεται ανακατασκευή από ειδικούς, που ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία και κάνουν και πάλι τον γρύλο σαν καινούργιο.

Η επισκευή και αντικατάσταση του γρύλου ξεκινά από 40 ευρώ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαφορά καινούργιου και επισκευασμένου

Αν συγκρίνουμε την αντικατάσταση με την επισκευή, η διαφορά τιμής βρίσκεται στο 50%, γεγονός που Η αντικατάσταση κοστίζει κατά μέσο όρο 120-160 ευρώ, ενώ η επισκευή ξεκινά από 40 ευρώ…σίγουρα στις μέρες μας θα ικανοποιήσει πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν πρόβλημα με τον γρύλο στα παράθυρα.

Η ΦΙΛΗΣGlass είναι μία από τις εταιρείες που επισκευάζουν (και πωλούν) γρύλους, ενώ χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια του Κώστα Φίλη:

«Πολύ κόσμος δεν γνωρίζει ότι μπορεί να γίνει επισκευή του γρύλου στα παράθυρα. Εμείς ως εταιρεία παρέχουμε αντικατάσταση με καινούργιο, αλλά και επισκευή».

Το ειδικευμένο προσωπικό παίζει σημαντικό ρόλο ιδίως όταν η επισκευή αφορά σε γρύλο παραθύρου


Από 40 ευρώ

Στο… διά ταύτα, το κόστος αντικατάστασης ενός καινούργιου γρύλου για ένα μέσο αυτοκίνητο (διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο) είναι κατά μέσο όρο 120-160 ευρώ, ενώ για την επισκευή θα υπολογίσετε τιμές που ξεκινούν από 40 ευρώ.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο της εταιρείας ΦΙΛΗΣGlass, 213 3335555.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή γρύλου πατήστε ΕΔΩ

Για να κλείσετε ραντεβού για αντικατάσταση ή επισκευή πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης