Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα περισσότερα πλέον SUV ή οχήματα ελευθέρου χρόνου δεν είναι οχήματα μόνο για να μεταφέρουν Ένα αυτοκίνητο πρέπει να το χρησιμοποιείς όπως θες εσύ!!! επιβάτες. Όπως λέει και το όνομα, είναι οχήματα που ο ιδιοκτήτης, μόνος του, μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους του, περνά όμορφα στον ελεύθερο χρόνο χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του.

Ένα SUV εκτός από χώρους για τους επιβάτες πρέπει να είναι ευέλικτο και στην διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου. Τα καθίσματα πρέπει να πέφτουν εύκολα, να… βγαίνουν και έτσι να δημιουργείται χώρος για τα πράγματα που συνήθως χρησιμοποιούμε στα χόμπι μας.

Δείτε πόσο εύκολα αλλάζεις το εσωτερικό στο Peugeot 5008

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρχεται…
Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, στο νέο Peugeot 5008 που έρχεται σε λίγες εβδομάδες στην Με το 5008  μεταφέρεις αντικείμενα μήκους 3,8 μέτρων…Ελλάδα, όλα τα παραπάνω γίνονται χωρίς κόπο και έτσι το αυτοκίνητο γίνεται προέκταση του ιδιοκτήτη που το χρησιμοποιεί όπως αυτός θέλει.

Να σημειώσουμε πως το νέο 5008 διαθέτει μέχρι τρεις σειρές καθισμάτων (βγαίνει 5θέσιο και 7θέσιο) ενώ μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα όπου το μήκος τους φτάνει τα 3,18 μέτρων!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Peugeot 5008 πατήστε ΕΔΩ

Αυτό είναι το νέο Peugeot 5008 που έρχεται τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα
Ιδανικό και για μεταφορική εταιρεία...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης