Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


H 4η γενιά του Suzuki Jimny ετοιμάζεται να εισβάλει στην αγορά ενώ ήδη τα πρώτα 45 αυτοκίνητα Καλά – καλά δεν… «πάτησε» Ελλάδα και η ζήτηση για το Jimny είναι πολύ μεγαλη…βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και τα είδατε σε σχετικό video που αναρτήσαμε στο zougla.gr (διαβάστε το σχετικό άρθρο πατώντας ΕΔΩ).

Όπως φαίνεται η απήχηση είναι μεγάλη και εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) είναι αυτοί που ρωτούν να μάθουν περισσότερα πράγματα για το ιαπωνικό μοντέλο μέχρι να το δουν από κοντά, κάτι που θα έχουν την ευκαιρία να το πράξουν προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, οπότε και θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες.

Η έκδοση με τον κινητήρα βενζίνη χωρητικότητας 1.5 λίτρων με 102 ίππους που εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο επιβαρύνεται με 284,90 ευρώ τέλη κυκλοφορίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαφορετικά ποσά ανάλογα με το κιβώτιο ταχυτήτων

Μία απορία ωστόσο που «καίει» πάρα πολύ κόσμο αφορά στα τέλη κυκλοφορίας με τα οποία θα Τα τέλη κοστίζουν από 285,90 έως 416,50 ευρώ ανάλογα με το κιβώτιο…επιβαρύνεται το νέο Suzuki Jimny.

Επειδή έχουν γραφτεί και γράφονται καθημερινά πολλά στα social media, επικοινωνήσαμε με την εισαγωγική εταιρεία και ζητήσαμε να μας ενημερώσουν σχετικά.

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία «Σφακιανάκης», η έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο θα επιβαρύνεται με 284,90 ενώ η αντίστοιχη με το αυτόματο κιβώτιο θα φτάνει τα 416,50 ευρώ.

Μέχρι τέλος του 2018 θα έρθουν στην Ελλάδα μόνο 200 Jimny γεγονός που οφείλεται στην ζήτηση που έχει το μοντέλο σε παγκόσμιο επίπεδο


Ίδια τέλη μέχρι τέλος του έτους

Τα ποσά αυτά θα έχουν ισχύ για αυτοκίνητα που θα ταξινομηθούν μέχρι τέλος του 2018, καθώς ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα ισχύσει (και με όλα τα αυτοκίνητα) με τα τέλη της νέας χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα πρώτα Suzuki Jimny που ήρθαν στην Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά του Suzuki Jimny πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης