Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το i8 είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα, όχι μόνο της μάρκας BMW αλλά και όσων κυκλοφορούν στους δρόμους. Η σχεδίαση του ξεπερνά τα καθιερωμένα και μας βάζει στο κλίμα το πως Τα… σπάει στην παρουσίαση που κάνει ο Λέων Σπάρταλης. Σκέτη απόλαυση είναι!θα είναι τα αυτοκίνητα του μέλλοντος. Το i8 είναι τόσο εντυπωσιακό όσο… φαίνεται και το αντιλαμβάνεσαι στο δρόμο από τα βλέμματα των περαστικών που καρφώνονται πάνω του.

Εκτός όμως από την σχεδίαση που δεν χωρά κριτική, το γερμανική μοντέλο εντυπωσιάζει και με την τεχνολογία που εφοδιάζεται (και σε πολλούς τομείς). Ο κινητήρας βενζίνης, για παράδειγμα, με χωρητικότητα μόλις 1.5 λίτρων συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και μαζί αποδίδουν 362 ίππους. Στην πράξη, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4.4 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Όλα αυτά με κατανάλωση που θυμίζει μικρό επιβατικό ακόμα και όταν το πόδι στο γκάζι βαραίνει αρκετά…

Δείτε πώς βλέπει το… διαστημικό BMW i8 ο 8χρονος Λέων Σπάρταλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Πάει και μόνο με το ρεύμα…
Το BMW i8 είναι ένα τετραθέσιο αυτοκίνητο (2+2 θέσεων) όπου οι πίσω θέσεις μπορούν να Είναι μοναδικός ο τρόπος που ένα παιδί 8 ετών αντιλαμβάνεται την τεχνολογία που φέρει ένα υπερσύγχρονο αυτοκίνητο… φιλοξενήσουν μόνο μικρά παιδιά. Λόγω του χαρακτήρα του αυτοκινήτου ο χώρος αποσκευών που βρίσκεται στο πίσω μέρος είναι περιορισμένος.

Χαρακτηριστικό το άνοιγμα των θυρών προς τα πάνω που θα λατρέψουν σίγουρα τα μικρά παιδιά αλλά και όσοι αναζητούν το κάτι ξεχωριστό.

Να σημειώσουμε πως το i8 έχει τη δυνατότητα να κινείται και αμιγώς ηλεκτρικά για 30-40 περίπου χιλιόμετρα και να φορτίζει από μία κοινή πρίζα!

Ο υπογράφων μαζί με τον Λέων Σπάρταλη και το BMW i8

Παρουσίαση από έναν 8χρονο!
Πώς όμως φαίνονται όλα τα παραπάνω στα μάτια ενός μικρού παιδιού; Πώς βλέπει ένας 8χρονος το… διαστημικό BMW i8; Συναντήσαμε τον Λέων Σπάρταλη, γιο του επί σειρά ετών πρωταθλητή αναβάσεων Στέφανου Σπάρταλη και του ζητήσαμε να μας παρουσιάσει το αυτοκίνητο που δημιούργησε μία καινούργια κατηγορία.

Όπως θα διαπιστώσετε, η παρουσίαση από τον Λέων είναι… μοναδική και μας δείχνει πως βλέπουν τα μικρά παιδιά ένα τόσο ξεχωριστό αυτοκίνητο. Θαυμάστε τον!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BMW i8 πατήστε ΕΔΩ

Ένα από τα αγαπημένα gadget Λέων Σπάρταλη είναι το κλειδί του i8

Θα μπορούσαμε να πούμε: 'τα παιδία παίζει'!!!

Ο τρόπος που ανοίγουν οι πόρτες είναι εντυπωσιακός!

Το μέλλον ήρθε και το ζούμε...

Τα φώτα ημέρας του γερμανικού αυτοκινήτου...

Η σχεδίαση βγάζει... μάτια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης