Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι η μέρα των ερωτευμένων και οι περισσότεροι δεν ξεχνούν να στείλουν Δώρο 370 τριαντάφυλλα όσα και τα άλογα…λουλούδια στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Επειδή στο zougla.gr μας αρέσει να πρωτοτυπούμε αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι και για τους ερωτευμένους με τα… αυτοκίνητά τους.

Είναι γνωστό άλλωστε πως ένα μεγάλο ποσοστό των αντρών (κυρίως) έχει πραγματικό έρωτα με το αυτοκίνητό του, οπότε τι καλύτερο από το να σας προτείνουμε και εμείς έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης αυτή τη μέρα!


Δείτε το video με την… αγαπημένη BMW M2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς γκρίνια
Έχοντας στα χέρια μας την εκρηκτική BMW M2 και μάλιστα αυτή την ημέρα, το σίγουρο είναι ότι θα Η M2 δε γκρινιάζει, δε διαμαρτύρεται και σου κάνει τα χατίρια!!!περάσουμε καλά και μάλιστα χωρίς γκρίνια! Και αυτό διότι ο  6κύλινδρος σε σειρά κινητήρας των 3.0 λίτρων με τους 370 ίππους και τα 500Nm ροπής σου κάνει τα χατίρια και χαρίζει πολλά χαμόγελα.  

Λόγω ημέρας λοιπόν έπρεπε να δείξουμε την αγάπη μας στην M2. Μαζί με τον Στέφανο Αττάρτ της δωρίσαμε 370 τριαντάφυλλα, όσα και τα… άλογα της, ανοίξαμε σαμπάνια και της προσφέραμε βενζίνη 100 οκτανίων. Και όλα αυτά σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με θέα την Αθήνα…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BMW M2 πατήστε ΕΔΩ

 Τα 240 τριαντάφυλλα στο πορτ μπαγκάζ και τα υπόλοιπα 130 (όσα δηλαδή τα... άλογα) στη θέση του συνοδηγού
Και λίγα χάδια δεν βλάπτουν!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης