Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Tesla μπορεί να μην έχει σημαντική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά, παρ’ όλα αυτά υπάρχει κοινό που ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα από τα μοντέλα της.

Κοιτάζοντας τις ταξινομήσεις προηγούμενων μηνών θα διαπιστώσουμε πως αρκετά συχνά έκαναν την εμφάνισή τους στις μηνιαίες ταξινομήσεις, μοντέλα της αμερικανής φίρμας, τα οποία έφεραν από το εξωτερικά διάφοροι ανεξάρτητοι εισαγωγείς.

To πιο προσιτό Tesla είναι το Model X

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαδικτυακή παραγγελία

Πλέον η διαδικασία γίνεται πιο απλή αφού ο καθένας μπορεί να παραγγείλει διαδικτυακά το δικό του  Η αγορά ενός Tesla στην Ελλάδα γίνεται απλά μέσω… υπολογιστήαυτοκίνητο εύκολα και χωρίς κόπο. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της μάρκας, να επιλέξει τη χώρα (Ελλάδα) και το μοντέλο που επιθυμεί.

Εκεί θα του ζητηθεί να το διαμορφώσει ανάλογα με τις ανάγκες του και στο τέλος με πιστωτική κάρτα και κάνοντας χρήση επιδότησης ή και… δανείου να προχωρήσει στην παραγγελία.

Να σημειώσουμε πως διαθέσιμα είναι τρία μοντέλα, το Model 3, Model S και Model X με τιμές που ξεκινούν από 45.990, 83.990 και 89.990 αντίστοιχα.

Για να δείτε τα μοντέλα αλλά και πώς γίνεται η παραγγελία πατήστε ΕΔΩ

 

 

Η αυτονομία του Model S φτάνει όπως μπορείτε να δείτε και στο ελληνικό site της Tesla τα 610 χλμ.

 

Από 89.990 ευρώ ξεκινά η τιμή του Tesal Model X

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης