Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Toyota προσκάλεσε όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα υπέροχο Στον διαγωνισμό συμμετέχουν περίπου 80 χώρες από όλο τον κόσμο…ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας, μέσα από τον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Toyota για παιδιά με τίτλο «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου-Το αυτοκίνητο του μέλλοντος-Your dream car».

Η Toyota Hellas μετά την απήχηση και το ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει αυτός ο διαγωνισμός τα τελευταία χρόνια, με τον ίδιο ζήλο και αγάπη για τα παιδιά, τον έφερε και φέτος στην χώρα μας. Έδωσε έτσι την ευκαιρία στους νέους ηλικίας έως και 15 ετών να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και να ταξιδέψουν το ταλέντο τους πέρα από τα σύνορα της χώρας, βιώνοντας μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία. Στον διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής της Toyota συμμετέχουν περίπου 80 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα 3 καλύτερα έργα βραβεύτηκαν και έλαβαν μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιόλογα έργα
Οι ηλικιακές ομάδες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες: από 8 ετών Βραβεύτηκαν τα 3 καλύτερα έργα…και κάτω, 8-11 ετών και 12-15 ετών. Ο ελληνικός διαγωνισμός διεξήχθη με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού παρελήφθησαν από την Toyota πάρα πολλά αξιόλογα έργα.

Τα 3 καλύτερα εξ αυτών βραβεύτηκαν και ταυτόχρονα έλαβαν μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό  όπου οι τρεις νικητές (χρυσός, αργυρός, χάλκινος), συνοδευόμενοι από έναν εκ των γονέων ή έναν εκ των νόμιμων κηδεμόνων τους, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και θα συμμετέχουν στην τελική απονομή βράβευσης.

Οι ηλικιακές ομάδες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες: από 8 ετών και κάτω, 8-11 ετών και 12-15 ετών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης