Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάμερα: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος



Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την ολοκαίνουργια γενιά της BMW Series 5, ως ένα τεχνολογικό… Ο εξοπλισμός ακόμα και σε καθημερινά αυτοκίνητα έχει πλέον ξεφύγει…θαύμα! Καμία φορά είναι διαφορετικό να στο λένε, από το να το ζεις.

Είναι λογικό λοιπόν, πως το να συμβιώνεις με το πολυτελές μοντέλο μόνο… καλό μπορείς να κάνεις στις γνώσεις σου σχετικά με τα όσα ήξερες για τα αυτοκίνητα και τον τεχνολογικό εξοπλισμό με τον οποίο εφοδιάζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη εβδομάδα είδατε το video που δείχνει τη νέα 5άρα να μετακινείται χωρίς οδηγό και μόνο με το κλειδί (δείτε το σχετικό άρθρο πατώντας ΕΔΩ)! Εντυπωσιακό από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις.

Δείτε το video και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας


Κορυφαία τεχνολογία…
Οι τεχνολογίες όμως με τις οποίες εφοδιάζεται το γερμανικό μοντέλο δεν σταματούν εκεί. Όπως θα δείτε και σε ένα νέο video για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να αλλάζεις Το βλέπεις, το ζεις και δεν το… πιστεύεις!σταθμούς στο ραδιόφωνο ή να αυξομειώνει την ένταση της φωνής κάνοντας… χειρονομίες! Μπορεί να μην το… χωρά ο νους, αλλά το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει και πάλι.

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες θέλουν να προσφέρουν τα πάντα στον οδηγό και πράγματα που σίγουρα δεν παίρνουν απαρατήρητα. Με τη νέα γενιά BMW Series 5 όλο αυτό το σκηνικό το ζεις στην καθημερινότητά σου, όπου και αντιλαμβάνεσαι πόσο πολύ έχουν εξελιχτεί τα καθημερινά αυτοκίνητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα BMW Series 5 πατήστε
ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης