Χιλιάδες επισκέψεις δέχεται πλέον καθημερινά η πιο σύγχρονη ιστοσελίδα μεταχειρισμένων Στο… ρεζουμέ, αυτό που ενδιαφέρει είναι να πουλάς το αυτοκίνητό σου εύκολα! αυτοκινήτων carwall.gr, η οποία έκλεισε πρόσφατα έναν χρόνο ζωής και ήδη παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.

Σε αυτήν βρίσκονται καταχωρημένες αγγελίες με μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων όλων των εταιρειών, τα οποία περιμένουν τον νέο τους ιδιοκτήτη, ενώ ήδη χιλιάδες έχουν αλλάξει χέρια χάρη στην απλότητα με την οποία ο καθένας μπορεί να πουλήσει και να αγοράσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 9 στους 10 το πουλάνε!
Σημαντικό ρόλο παίζει η χρηστική πλατφόρμα του carwall.gr, που έχει ως αποτέλεσμα 9 στις 10 αγγελίες με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ιδιωτών να έχουν βρει ήδη αγοραστή.

Χαρακτηριστικά είναι και τα στατιστικά στοιχεία των διαχειριστών της ιστοσελίδας για τον μήνα Μάρτιο, όπου περισσότεροι από 500 ιδιώτες κατάφεραν να πουλήσουν το αυτοκίνητό τους μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι θέλουν να καταχωρήσουν την αγγελία με το δικό τους μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μπορούν να το κάνουν εύκολα πατώντας ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης