Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο του Batman είναι παγκοσμίως γνωστό λόγω της ταινίας. Ένα πραγματικά… θωρηκτό με απίστευτες ικανότητες και εντυπωσιακό όγκο. Ένα αντίστοιχο, είναι αυτό που έχει  κατασκευαστεί στην Όπου εμφανίζεται το συγκεκριμένο όχημα προκαλεί αναστάτωση!!! Ελλάδα από τον Στέφανο Αττάρτ και φέρει την ονομασία “attart mobil”.

Πρόκειται για ένα όχημα, το μήκος του οποίοι φτάνει τα 7.5 μέτρα και προκαλεί δέος με την όψη αλλά και τις ικανότητές του. Το συγκεκριμένο εφοδιάζεται με δύο κινητήρες, έναν χωρητικότητας 2.7 diesel και έναν δεύτερο 2.0 λίτρων βενζίνης (και οι δύο turbo) με συνολική απόδοση τους 470 ίππους. Η κίνηση μεταδίδεται και στους έξι τροχούς από ένα αυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων. Το πλάτος του attart mobil φτάνει ατ 4.85 μέτρα (με τα φτερά ανοιχτά), το ύψος τα 2.3 μέτρα ενώ το βάρος αγγίζει τους 3.2 τόνους!

To ελληνικό όχημα που θυμίζει το αυτοκίνητο του Batman πωλείται...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Φουλ… εξοπλισμένο!
Ένα τέτοιο όχημα εφοδιάζεται με διάφορά μηχανήματα βοηθητικών λειτουργιών προκειμένου να κάνει τα… περίεργα που βλέπουμε και στην τηλεόραση. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, εφοδιάζεται με Το “attart mobil” πωλείται καθώς ο δημιουργός του έχει στο μυαλό του την κατασκευή ενός νέου project που ακόα δεν αποκαλύπτει!συμπιεστή αέρος 80 λίτρων, 3 καυστήρες diesel 60.000 BOU o καθένας, 5 μηχανισμούς κίνησης αέρος, μία ηλεκτρογεννήτρια 10 KWA, ένα ηλεκτρικό μοτέρ κ.ά.

Το εν λόγω όχημα, κινείται κανονικά (όχι στο… δρόμο), έχει τη δυνατότητα να βγάζει φωτιές, τα βγάζει καπνό, να… πυροβολεί και πολλά άλλα που σίγουρα δεν τα συναντούμε καθημερινά.

Κατασκευάστηκε το 2009 και πωλείται καθώς ο Στέφανος Αττάρτ είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και έχει στην άκρη του μυαλού του κάποιο νέο project. Να σημειώσουμε πως είναι ο ίδιος που κατασκεύασε το θρυλικό Smart Monster, ένα κλασικό Fortwo που το ύψος του ξεπερνάει τα 3 μέτρα και έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του κόσμου!

Όποιος ενδιαφέρεται να το αποκτήσει μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6972 976463.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ATTART MOBIL

Η δημιουργία του το 2009 ξεκίνησε από μία κόλα χαρτί που σχεδίασε ένας... πιτσιρικάς!

Το Attart mobile έχει δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους...
Λογικό είναι όπου εμφανίζεται να δημιουργεί... πανικό!
Το μήκος του φτάνει τα 7.5 μέτρα...
Με τα φτερά ανοιχτά το πλάτος αγγίζει σχεδόν τα 5 μέτρα...
Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις πως ένα τέτοιο όχημα έχει φτιαχτεί στην Ελλάδα...
Τέτοια συστήματα το καθιστούν μοναδικό στο είδος του!!!!
Τι να λέμε τώρα... Μάλλον το συγκεκριμένο έπρεπε να έχει παίξει ήδη σε ταινία στο Χόλυγουντ!
Και... πολυβόλα!!!!
Να το δεις νύχτα και να τρομάξεις!!!!
Βγάζει και καπνούς...
Κάλυψη... απόκρυψη!
Φωτιές από τρεις τουρμπίνες!!!!
Ειδικός φωτισμός για να ξεχωρίζει τη νύχτα...
Απίστευτη κατασκευή που έχει γίνει από ελληνικά χέρια!
Ο δημιουργός του Attart mobil είναι ο ίδιος που έχει κατασκευάσει και το θρυλικό και πολύ γνωστό παγκοσμίως monster Smart!!!

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης