Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση συνήθως σπορ αυτοκινήτων και όχι οχημάτων ελευθέρου χρόνου, Παρ’ όλα αυτά, οι αυτοκινητοβιομηχανίες λανσάρουν εκδόσεις SUV με Η έκδοση SRT του Dodge Durango των 6.4 λίτρων αποδίδει 475 ίππους!!!εκρηκτικές επιδόσεις που θα… ζήλευαν πολλά σπορ επιβατικά αυτοκίνητα.

Ένα από αυτά είναι το Dodge Durango SRT (έχει σταματήσει η μάρκα Dodge εδώ και 3 περίπου χρόνια) το οποίο στην έκδοση με τον V8 κινητήρα Hemi των 6.4 λίτρων βάζει φωτιά στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τους Αμερικάνους, το συγκεκριμένο Durango που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες (στην Αμερική), μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4.4 δευτερόλεπτα ενώ μπορεί να πιάσει το 400άρι σε 12.9 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το video με το Dodge Durango στην έκδοση SRT…


Τραβά και… 4 τόνους!
Επιπλέον, μπορεί να τραβήξει τρέιλερ με βάρος 4 τόνους, γεγονός που το καθιστά ως ένα από τα πιο επιβλητικά SUV της κατηγορίας.

Απολαύστε στο σχετικό video το Dodge Durango SRT και απλά αναρωτηθείτε γιατί να μην μπορούμε να οδηγήσουμε ή και να αποκτήσουμε στην Ελλάδα τέτοια οχήματα…

To Dodge Durango SRT εφοδιάζεται με κινητήρα 6.4 λίτρων και αποδίδει 475 ίππους
Αμερικανιά...
Εντυπωσιακά... οπίσθια!
Το εσωτερικό του αμερικάνικου SUV

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης