Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όχι απλά με το… δεξί αλλά με κάτι παραπάνω πάει να ολοκληρωθεί η χρονιά για το τελευταίας γενιάς Το Peugeot 3008 είναι το μοντέλο που έχει τη μεγαλύτερη ποσοστιαια αύξηση στην Ευρώπη… του Peugeot 3008, όπως αποτυπώνονται από τα επίσημα στοιχεία της JATO, που αφορούν πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα νούμερα που δόθηκαν στην δημοσιότητα, το μοντέλο που έχει σπάσει τα… κοντέρ από την αρχή της χρονιάς είναι το Peugeot 3008. Το γαλλικό όχημα ελευθέρου χρόνου έχει εισβάλει δυναμικά στις αγορές της Ευρώπης και αυτό αποτυπώνεται από τις ταξινομήσεις από την αρχή του έτους μέχρι και τον μήνα Οκτώβριο.

Το Peugeot 3008 έχει πολύ μεγάλη ζήτηση σε όλη την Ευρώπη

Οι πωλήσεις
Συγκεκριμένα, το 3008 έχει αγγίζει τις 134.028 πωλήσεις από την αρχή του 2017 με το ποσοστό Όταν η άνοδος έχει φτάσει το 877.3% τα λόγια γίνονται περιττά…ανόδου συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα να φτάνει το ασύλληπτο (γι΄ αυτόν τον όγκο πωλήσεων) 877.3%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε πως το δεύτερο σε ποσοστό ανόδου μοντέλου στο TOP50 των κορυφαίων σε πωλήσεις μοντέλων στη Ευρώπη είναι το Citroen C3 με ποσοστό ανόδου 59.9%!

Αξιοσημείωτη επίσης άνοδο σημείωσε το Peugeot 3008 και τον Οκτώβριο καθώς το ποσοστό αυξήθηκε κατά 161.2% που σε απόλυτο αριθμό μεταφράζεται σε 15.434 μονάδες.

Όσοι δεν το γνωρίζουν αυτό είναι το εσωτερικό του 3008!

Στην 14η θέση… γενικής!
Τα παραπάνω νούμερα κατατάσσουν το γαλλικό SUV στην 14η θέση overall, που ηγούνται τα μοντέλα VW Golf, Renault Clio και Peugeot 208, ενώ δείχνουν και την επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι Γάλλοι Στην Ελλάδα το Peugeot 3008 έχει μεγάλη ζήτηση θέλοντας αν κερδίσουν σημαντικά μερίδια αγοράς κατασκευάζοντας σύγχρονα αυτοκίνητα που αγγίζουν τον πελάτη.

Στην Ελλάδα το 3008 δεν πάει… πίσω με την ζήτηση να είναι πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα ο χρόμος παράδοσης να φτάνει σχεδόν τους τέσσερις μήνες. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων το γαλλικό μοντέλο έχει πουλήσει 537 μονάδες όταν το αντίστοιχο περυσινό διάστημα ήταν στις 138 μονάδες…

Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με το Peugeot 3008 πατήστε ΕΔΩ

Η πίσω σχεδίαση στο 3008 είναι πολύ χαρακτηριστική

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης