Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να συνεργάζονται υπερήρωες από κόμικ με αυτοκινητοβιομηχανίες. Μετά το Kona και τον Iron Man, έρχεται ο Loki για το Tuscon!Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της Hyundai να προσεγγίσει την Disney και πιο συγκεκριμένα τους ήρωες της Marvel προκειμένου να προωθήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το νέο Tuscon.

Η Hyundai μαζί με τη Marvel δημιούργησαν τρία βίντεο με ήρωες τους Loki, Winter Soldier και WandaVision με κεντρικό μότο το “Question Everything” που σημαίνει αμφισβήτησε τα πάντα. Ανάλογα με την περιοχή του κόσμου που βρίσκεται τα βίντεο θα έχουν διάρκεια από 6 δευτερόλεπτα μέχρι ένα λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Wanda Vision δίνει... χρώμα στο νέο Tuscon.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται η Hyundai με τη Marvel

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hyundai συνεργάζεται με τη Marvel. Το 2017 για την προώθηση του Το υβριδικό Tuscon μπορεί να διανύσει 52 χιλιόμετρα μόνο με τον ηλεκτροκινητήραKona είχε συνεργαστεί με τον Iron Man για τη δημιουργία μιας ειδική έκδοσης στα χρώματα του εκκεντρικού υπερήρωα Tony Stark.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το νέο Tuscon. Πρόκειται για ένα εντελώς ανανεωμένο μοντέλο τόσο στον εξωτερικού του σχεδιασμό όσο και στη μηχανική του δομή. Διαθέτει όλες τις νέες τεχνολογίες και φυσικά η κορυφαία του έκδοση είναι υβριδική plug-in με έναν κινητήρα 1.6 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα να αποδίδουν συνδυαστικά σχεδόν 260 ίππους.

Ένα από τα βίντεο της Marvel/Hyundai.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο μικρό SUV της Hyundai έφτασε στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει;

Η Hyundai ξεκίνησε δοκιμές στο υβριδικό της WRC

Εκπληκτικό ρεκόρ αυτονομίας από τη Hyundai

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης