Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξέλιξη των αυτοκινήτων έχει περάσει πλέον σε άλλη διάσταση και το διαπιστώνουμε καθημερινά με τα καινούρια μοντέλα που κυκλοφορούν.

Πλέον οι περισσότερες εταιρείες δίνουν έμφαση στην ηλεκτροκίνηση αλλά και την τεχνολογία, με τις οθόνες και τα… gadgets να παίζουν καθοριστικό ρόλο ακόμα και στην τελική απόφαση απόκτησης ενός αυτοκινήτου.

Η νέα γενιά της Mercedes S Class.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εσωτερικό από άλλον πλανήτη

Στην τελευταία γενιά της Mercedes S Class, που ακόμη δεν έχει έρθει στην Ελλάδα, η καμπίνα των επιβατών Ο ψηφιακός κόσμος είναι πλέον κάτι στάνταρτ στα αυτοκίνητα, πόσο μάλλον σε αυτή την κατηγορία…στην κυριολεξία βγάζει μάτια. Όπως θα δείτε και από τις εικόνες, οι ψηφιακές οθόνες βρίσκονται παντού και δεν είναι μόνο ότι υπάρχουν αλλά και ότι ξεχωρίζουν για το ντιζάιν και φυσικά την προχωρημένη τεχνολογία που διαθέτουν.

Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, το ίδιο και στην κεντρική κονσόλα, ενώ οθόνες υπάρχουν διαθέσιμες ακόμα και για τους πίσω επιβάτες.

Σαφώς και σε ένα τέτοιο μοντέλο η ποιότητα περισσεύει και σε ταξιδεύει σε έναν ξεχωριστό τρόπο που γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της Mercedes.

 

Άραγε πόση πολυτέλεια μπορείς να... αντέξεις μέσα σε ένα αυτοκίνητο;

 

Το φινίρισμα και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά...

 

Όσο και να κοιτάς αυτό το εσωτερικό δεν το πιστεύεις πόσο πολύ έχει ξεφύγει ο τομέας της πολυτέλειας...

 

Ο ψηφιακός κόσμος στα αυτοκίνητα είναι πλέον γεγονός.

 

Οθόνες και για τους πίσω επιβάτες...

 

Εδώ είναι που λέμε ότι η εικόνα μιλά από μόνη της...

 

Η νέα S Class δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της και στην ελληνική αγορά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης