Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άτυχος φαίνεται πως ήταν ο οδηγός ενός οχήματος Pick Up από την Θεσσαλονίκη που πήγε για να αποτυπώσει μαγικές στιγμές με το ηλιοβασίλεμα αλλά τελικά του η προσπάθεια του βγήκε… ξινή.

Τα pick up οχήματα δεν είναι… υποβρύχιαΣυγκεκριμένα και έχοντας στα χέρια του ένα Ford Ranger Raptor αποφάσισε να μεταβεί στην παραλία της Νέας Καλλικράτειας Θεσσαλονίκης. «Έστησε» το αυτοκίνητο αλλά λίγο αργότερα και στην προσπάθειά του να το μετακινήσει διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Προσπάθησε να το μετακινήσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να κολλήσει στην άμμο.

Μετά από αρκετή ώρα ήρθε βοήθεια από ένα τρακτέρ αλλά λίγο έλειψε να κολλήσει και αυτό, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυσκολία που υπάρχει και αφορά σε οδήγηση στην άμμο. Τελικά μετά από συντονισμένες προσπάθειες και πολλές ώρες κατάφερε να το βγάλει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σίγουρο είναι πως διαπίστωσε πως το όχημα δεν ήταν υποβρύχιο και είναι σίγουρο πς θα το σκεφτεί καλά την επόμενη φορά που θα αποφασίσει να πάει σε κάποια παραλία για να… φωτογραφήσει το αγαπημένο του όχημα!

 

Δείτε το σχετικό video!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης