Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκαετίες τώρα μαίνεται ο… πόλεμος για το ποια μάρκα αυτοκινήτου είναι πιο premium από την άλλη. Ποια Σε τρεις μάρκες αναφερόμαστε ως premium αλλά είναι πολύ περισσότερες…είναι με λίγα λόγια αυτή που προσφέρει το κάτι διαφορετικό, αυτό το κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι και να βιώνεις την πολυτέλεια όταν κάθεσαι μέσα στην καμπίνα;

Κατά γενική ομολογία έχουν επικρατήσει οι τρεις γερμανικές φίρμες, Audi, BMW και Mercedes, καθώς, όταν αναφερόμαστε σε premium μάρκες, το μυαλό μας πάει κατευθείαν σε αυτές.

Τα τελευταία χρόνια τα δεδομένα έχουν αλλάξει σημαντικά και στο προσκήνιο εμφανίζονται και άλλοι… παίκτες, οπότε η κόντρα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, προς όφελος πάντα του καταναλωτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις μάρκες που δεν προσφέρουν μόνο ποιοτικά υλικά αλλά και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Και άλλες μάρκες…

Πλέον και όταν αναφερόμαστε στη λέξη premium, δεν αφορά μόνο στην ποιότητα των υλικών και της Τρεις μάρκες μάχονται για την πρωτιά και τη δόξα… κατασκευής, αλλά και σε άλλους παράγοντες, όπως η εξυπηρέτηση στον πελάτη κ.ά.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλές μάρκες με premium χαρακτηριστικά, αλλά θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός για να αλλάξει η άποψη του κόσμου και να τις εντάξει στο λεξιλόγιό του. Για παράδειγμα, τις μάρκες Lexus, DS Automobile, Volvo, Alfa Romeo κ.ά. μπορούμε να τις τοποθετήσουμε πλέον σε αυτή την κατηγορία.

Μπες και ψήφισε..

Προς το παρόν μπορούμε να δούμε (και να ψηφίσουμε) σε τι ποσοστό πιστεύει ο Έλληνας ποια μάρκα είναι περισσότερο premium από την άλλη. Για να δείτε και να ψηφίσετε πατήστε ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα θα τα αναρτήσουμε στη στήλη «Τα Νέα της Πιάτσας» τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Σίγουρα θα έχουν πολύ ενδιαφέρον.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης