Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η αξιοπιστία σε ένα αυτοκίνητο είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία που κάθε αγοραστής θα πρέπει να γνωρίζει αλλά και να δίνει βαρύτητα όταν σκέφτεται να αποκτήσει το νέο του… τετράτροχο.

Αυτό πρέπει να γίνεται για πολλούς λόγους, αλλά ο βασικότερος από όλους έχει να κάνει, με το αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή… όχι.

Το i30N είναι το κορυφαίο i30 που έχει κατασκευάσει η Hyundai. Εφοδιάζεται με 275 ίππους και παρά τον σκληροπυρηνικό του χαρακτήρα συνοδεύεται με πέντε χρόνια εγγύηση...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αξιόπιστα αυτοκίνητα

Όπως και να το κάνουμε, κάθε αυτοκίνητο είναι μηχάνημα και μπορεί να χαλάσει, όμως  είναι πολύ Η Hyundai πατά σε γερές βάσεις και ξέρει τι είναι αυτό που αναζητά ο κόσμος… σημαντικό να γνωρίζουμε πως σε κάθε περίπτωση θα έχουμε και την κάλυψη της «μαμάς» εταιρείας, φυσικά χωρίς να μας κοστίσει.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει με την σιγουριά που δείχνει η ίδια η μάρκα για τα αυτοκίνητα που πουλάει.

Για παράδειγμα, όταν δίνεις εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα και μάλιστα για πέντε χρόνια, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Hyundai, τότε  είναι σίγουρο πως πιστεύεις στις ικανότητές σου να παράγεις αξιόπιστα αυτοκίνητα.

Το ανανεωμένο Hyundai Tucson είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά...


Σχέση εμπιστοσύνης

Όταν είσαι σίγουρος για το προιόιν  μπορείς να προσφέρεις και απεριόριστα χλμ. για 5 χρόνια..Στην Ελλάδα η Hyundai μέσω της εισαγωγικής εταιρείας έχει καταφέρει να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Η ίδια η μάρκα προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών και καλύπτει υπαιτιότητες που οφείλονται στην ίδια την εταιρεία ακόμα και όταν ένα αυτοκίνητα φτάσει – για παράδειγμα –  τα 500.000 χλμ.

Στην πράξη αυτό ισχύει για όλη την γκάμα των μοντέλων και αφορά στα i10, i20, i30 όπως και στα νέα Crossover – SUV οχήματα που είναι τα Kona και Tucson.

Το Kona είναι το μικρό SUV της Hyundai και βάζει την μάρκα σε άλλα... κόλπα


Modern premium…

Όπως έχει γίνει γνωστό από τους Κορεάτες, η Ηyundai δεν θέλει να είναι μία μάρκα που απλά κατασκευάζει αυτοκίνητα, αλλά μία μάρκα τα οποία αυτά που προσφέρει τόσο σε ποιότητα, αξιοπιστία, τεχνολογία αλλά και υποστήριξη θα δικαιολογούν τον modern premium χαρακτήρα της…

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της Hyundai πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης