Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Suzuki Jimny πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία και Καλό το… χώμα αλλά πόσο πάει στην άσφαλτο το νέο Suzuki Jimny;συγκεκριμένη στην ευρύτερη περιοχή της Φρανκφούρτης.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη οδηγική γεύση από το ιαπωνικό 4×4 καθώς το οδηγήσαμε στην άσφαλτο αλλά και στο χώμα.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής είχαμε την δυνατότητα να το οδηγήσουμε και στην autobahn, στο δρόμο της Γερμανίας που σε πολλά σημεία του δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας και ο οδηγός μπορεί να κινηθεί με όποια ταχύτητα επιθυμεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Jimny εφοδιάζεται με κινητήρα 1.5 λίτρα, αποδίδει 102 ίππους και έχει τελική ταχύτητα τα 145 χλμ./ώρα


Όχι λόγια αλλά πράξεις…

Έχοντας λοιπόν στα χέρια μας το νέο Jimny, αποφασίσαμε να δούμε στην πράξη ποια είναι η τελική του Με τέρμα γκάζι το κοντέρ έδειξε 160 χλμ./ώραταχύτητα στο… κοντέρ. Πατήσαμε το γκάζι τέρμα και διαπιστώσαμε πως ο οδηγός μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 160 χλμ./ώρα.

Να σημειώσουμε πως το Jimny εφοδιάζεται με έναν κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1.5 λίτρων με απόδοση 102 ίππους και σύμφωνα με την εταιρεία η έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων έχει τελική τα 145 χλμ./ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Suzuki Jimny πατήστε ΕΔΩ

Δείτε το video που οδηγούμε το νέο Jimny με το πόδι στο.. πάτωμα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης