Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη σημερινή ανακοίνωση λίγο μετά τις 18:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς έκανε γνωστό πως από σήμερα το απόγευμα (Τετάρτη 9 Απριλίου 2020) θα Στα διόδια της Ελευσίνας οι αστυνομικοί ελέγχουν σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα…γίνονται έλεγχοι σε όλους τους σταθμούς διοδίων και σε όλη την επικράτεια. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, δηλαδή να μην υπάρξουν άσκοπες μετακινήσεις πολιτών έτσι ώστε να μειωθούν και οι πιθανότητες διασποράς του COVID-19.

Το zougla.gr που βρίσκεται στη μάχη της ενημέρωσης,  πέρασε από τα διόδια της Ελευσίνας και της Αττικής οδού (ύψος Ασπρόπυργου). Όπως θα παρατηρήσετε και στο σχετικό video, στο ρεύμα προς Αθήνα, λειτουργούν μόνο τα διόδια με κέρματα και e-pass ενώ στο σημείο βρίσκεται και ένα περιπολικό για ελέγχους. Αντίθετα στα διόδια της Αττικής οδού, δεν είδαμε κανένα περιπολικό.  

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι έλεγχοι από το ρεύμα της Αθήνας προς Κόρινθο είναι πιο εντατικοί και οι αστυνομικοί ελέγχουν σχεδόν όλους τους διερχόμενους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το σχετικό video

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης