Πέρασε επιτυχώς το τεστ προστασίας... ηλεκτρικού σοκ το Nissan Leaf

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018, 12:20
Πέρασε επιτυχώς το τεστ προστασίας... ηλεκτρικού σοκ το Nissan Leaf

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       


Μέχρι σήμερα ξέραμε πως τα αυτοκίνητα περνούν από τα λεγόμενα crash test για να πιστοποιήσουν με Εντυπωσιακά αποτελέσματα απέσπασε το Nissan Leaf σε δοκιμές crash test της Ιαπωνίας...τα αποτελέσματα την ασφάλεια που προσφέρουν σε επιβάτες, ακόμα και σε πεζούς.

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση των ηλεκτρικών οχημάτων, όπου υπάρχει και ο φόβος του ηλεκτρικού ρεύματος;

Η υψηλή τάση στα ηλεκτρικά οχήματα μπορεί να προβληματίζει αρκετό κόσμο, όμως στην πραγματικότητα οι ίδιες οι εταιρείες μηδενίζουν την πιθανότητα να συμβεί κάτι περίεργο...


Κορυφαία αξιολόγηση

Στην Ιαπωνία μάλιστα τα οχήματα περνούν το τεστ προστασίας από ηλεκτρικό σοκ του ιαπωνικού Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο πέρασε με επιτυχία το τεστ... ηλεκτρικού σοκπρογράμματος αξιολόγησης νέων αυτοκινήτων. Αυτό το τεστ πέρασε με επιτυχία το νέο Nissan Leaf, το οποίο στο σύνολο της βαθμολογίας απέσπασε πέντε αστέρια (94,8 μονάδες από το μέγιστο των 100).

To Leaf πέρασε με επιτυχία το τεστ... ηλεκτρικού σοκ, δοκιμή στην οποία υποβάλλονται όσα οχήματα είναι ηλεκτρικά.

Να σημειώσουμε πως το ιαπωνικό μοντέλο που θα έρθει στην Ελλάδα τον Μάιο διαθέτει έναν ισχυρά προστατευμένο χώρο για την μπαταρία, όπως και μια διάταξη και δομή που λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας από τα σημεία υψηλής τάσης, καθώς και μια συσκευή διακοπής της υψηλής τάσης που ενεργοποιείται σε περίπτωση σύγκρουσης.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Nissan Leaf πατήστε ΕΔΩ


Ο κλωβός ασφαλείας προσφέρει κορυφαία ασφάλεια στους επιβάτες
Η νέα γενιά του Nissan Leaf έρχεται στην Ελλάδα τον Μάιο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018, 13:58